Life Drawing.

February 5, 2016

 

Life Drawing is something I have always throughly enjoyed, it's just taking those few hours and having a blank space, it's quite a meditation for me. I have lately taken it up again as a hobby whenever I have a day off University. I just like exploring human shape and the way body moves, skin textures, how light interacts with human skin or even discovering negative space etc. It's a whole another world and I'd love to learn more about human anatomy to be able to connect what I see and what I know while I draw. I am constantly dicovering different methods and mediums, I have grown quite fond of watercolors and charcoal since they are so easy to manipulate and they are both such stubborn materials, they often just do whatever they want and it makes it so much more interesting.

 

Krokiide joonistamine on midagi, mida olen alati nii väga nautinud, lihtsalt aja maha võtmine selleks paariks tunniks ja vahelduseks lasta ajul puhata mitte millelegi mõeldes, see on nagu meditatsioon minu jaoks. Viimati olen hobi korras kooli kõrvalt selle jaoks aega leidnud. Erinevad vormid ja liikumine, mida keha võimaldab, on väga huvitav-keha tekstuur, valguse mäng, negatiivsed varjud jne, võimalusi joonistada on nii tohutult palju ning sooviksin millalgi ka anatoomiat õppida, et võimaldada viia kokku see mida näen ja mida tean. Avastan koguaeg uusi meediume ja materjale, näiteks armastan kasutada süsi ja vesivärve kuna neid on nii lihtne manipuleerida ja need on nii ettearvamatud materjalid, ei tea kunagi, milline lõpptulemus välja näeb, mis teeb asja eriti huvitavaks.

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload