Creature Design

February 11, 2016

Last week I took up a new Short Course in 2D Creature Design, I actually don't even know why I did it, just seemed interesting and I miss drawing so I just wanted to give it a try. It's actually amazing and I'm enjoying it so much, every Wednesday for 3 hours you just go and draw and learn about creatures that don't even exist. You give them the personality, the looks, put them in a food chain, create an environment etc. Think about Maleficent or even Lord of the Rings, it's all fantasy someone once has made up in their head. It's incredible really, the things people are able to draw graphically is just wow. So I have started off with normal sketches but soon enough I'll give my graphic tablet and SketchBook Pro a try and I can't wait to become good at this haha....

 

Just eelmine nädal sirvisin kooli kodulehte ning avastasin uue kursuse - 2D Creature Design, ja juba paar päeva hiljem istusin oma esimeses loengus koos maailma kõige lahedama õpetajaga, kes on muidu minu kursuse technician kuid on suurepärane artist ja Monster Maker, kes töötas näiteks viimase Batmani loomisel. Seega ma ei teagi miks see kursus mulle nii huvitav tundus, aga ma igatsen joonistamist ja miks mitte? Iga kolmapäev lähengi nüüd ja veedan 3 tundi joonistades koletisi, keda tegelikult olemas ei ole. See ongi see, mis selle eriti lahedaks teeb. Sa lood midagi, mis pole tõeline, annad sellele iseloomu, välimuse, asetad ta toiduketti, lood talle ümbruskonna ja elukoha. Mõelge kasvõi Maleficent või Sõrmuste Isand pluss igasugused videomängud või animatsioonid, keegi on kõik selle kunagi oma peas välja mõelnud ja paberile pannud, mis seejärel arvutites ellu tuuakse, tundub äge eks? Seega alustasin tavaliste joonistega kuid ei jõua oodata, millal saan graafika tabletile ja SketchBook Pro-le aega pühendada ja selles väga heaks saada haha...

 

Here's my Flesh Eating Butterfly from Lesson Number 1!

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload