Armas Eesti!

February 24, 2016

Kuna täna on Eesti Vabariigi aastapäev ja kõik puhkavad, ka mina võtsin terve päeva vabaks, väljas paistab päike ja valgus oli nii ilus, et mõtlesin teha oma päris esimese video iseenda peal, ma ei ole seda kunagi varem teinud, kuna iseennast kaamera läbi vaadata oli kuidagi väga õudne ja tundsin, et ei ole selleks veel valmis. Aga täna olen kuidagi eriti heas tujus ja mõtlesin et miks mitte proovida! Teemaks võtsin siis sini-must-valge, pääsukesed ja rukkililled...Kõik hea ja halb tagasiside on väga oodatud! Peale selle kavatsen küll täna absoluutselt mitte midagi teha peale selle, et kohe kindlasti kokkan ühe suure poti ema kuulsat kartulisalatit. Täna õhtul küll tuleb meile ülikoolis loengut andma Nick Dudman, keda me kõik teame kui Harry Potteri isana, nimelt tema on autoriks kõikide nende filmide grimmi ja eriefektidel, ning olen juba nii põnevil.

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload