Under Water.

February 26, 2016

This is my second video I did just yesterday as a part of my project where I was looking at hybrids and superhumans. Speculation about human nature and the possibilities of both human enhancement and future human evolution have made superhumans a popular subject of science fiction. Science fiction has explored the behavior and the consequences of such species and in the future there are no limits to what science is capable of. 20 years ago we saw things like smart phones and hovering boards in sci-fi and now they are a normal part of our daily lives. Superhumans isn’t that far from being the next thing to explore within science and bioengineering. So I was looking at sea creatures a long time ago and I simply wanted to create this superhuman able to live on land and under water...

 


Siin on juba mu teine video, mille tegin eile oma projekti raames, kus vaatan supervõimeid ja inim-loom hübriide. Inim loomus ja -keha ning selle võimendamine on populaarne teema olnud läbi filmide, koomiksite ja muinasjuttude. Teadus on avastanud mitmeid võimalusi kuidas mängida inimese käitumise ja naturaalse vormiga. 20 aastat tagasi mäletan vaatasid inimesed telekast nutitelefoni või hover boardi ning ei arvanud, et see kunagi võimalik oleks ja siin me oleme. Supervõimed ei ole tegelikult nii kaugel reaalsust kui vaadata kasvõi 3d printimist ja inimorganitega manipuleerimist. Seega selle projekti raames lõin ma kolm karakterit sellel teemal ning veealune maailm on mind alati inspireerinud eriti viimasel ajal kui vaatasin David Attenborough Froxen Planetit. Allpool on siis minu supervõimetega inimkala või kuidas iganes seda nüüd nimetada..

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload