Kryolan Bag Sale 2016

February 29, 2016

Just few days ago there was this incredible event in London, Covent Garden called Kryolan Bag Sale, which is an event meant for make-up artists, so it lasts for three days, first day for PRO Card holders, second day for Colleges and schools and last day for Freelance Make-Up Artists. So basically you are given a certain amount of time around 10 minutes to fill up a bag you are given with anything you can find from the store in that amount of time. I was not able to go because I had my hand-in next day but my good friend Charlotte was so incredibly nice to do double the job and get me some goodies as well...Forever grateful! Kryolan is one of my absolute favorite brands, they have been in the industry for 70 years now and they do everything from Stage Make-Up to Beauty Make-Up to Special FX and Casualty products. Everything they do is amazing, I have never been disappointed and I'm pretty sure half of my make-up is from Kryolan. As soon as I got my bag full of hopes and dreams I couldn't wait to play with it all, which I will show you all in a video very soon. Finally I sorted out all of my make-up aswell because everything I have is just everywhere around in my room and has no structure or whatsoever so I decided to sort and organise everything I have and now my make-up bag feels like it's new!

 

Paar päeva tagasi toimus Londoni Covent Gardensis selline vägev üritus nagu Kryolan Bag Sale. See on üritus mõeldud grimmeerijatele ja kestab kolm päeva - esimene päev on mõeldud Kryolan PRO kaardi omajatele, teine päev koolidele ja kolledzitele ja kolmas päev freelance grimmeerijatele. Põhimõtteliselt antakse sulle väike või siis veidi suurem kott, ja 10 minuti jooksul võid seda igasugust kraami täis toppida, mida iganes hing ihaldab. Ma ei saanud kahjuks minna, kuna mul oli järgmine hommik projekti tähtaeg kuid mu hea sõber Charlotte oli nii armas et tegi topelt töö ja tõi ka mulle kotitäie nänni, mille üle olin muidugi niivõrd tänulik, kuna ma ei ole ükski aasta sinna veel ise jõudnud, sest see juhtub nii valel ajal olema just siis kui mulle ei sobi. Kryolan on minu üks lemmikuid brände, nad on eksisteerinud juba 70 aastat ja nad toodavad kõike, mis vajalik alates teatrist ja filmist kuni ilu- ja eriefektide toodeteni - absluutselt kõike. Kõik, mida nad toodavad on vapustav, ma ei ole mitte kunagi pettunud ja olen päris kindel, et pool minu meigikohvrist on täis just nende tooteid. Kohe kui sain kätte oma kotitäie lootust ja unistusi, ei jõudnud oodata, et selle kõigega mängida, mida ma ka tegin ja varsti panen üles ka video sellest! Jõudsin ka kõik oma asjad ära sorteerida, kuna vean neid asju kooli ja tagasi igapäevaselt ja sellest on tekkinud selline segadus, et mu tuba on täis kümneid erinevaid kotte ja ma ei saanud ise ka enam aru mis kus on, seega organiseerisin kõik oma silma järgi ära ja nüüd tundub nagu oleks kohvril uus elu sees! 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload