Estonian Blogger Awards

May 9, 2016

 Today, my blog has reached the age of 5 beautiful months, which means that I can take part of many amazing events and competitions coming up. One of them is the Estonian Blogger Awards on 11th of June, which I am proud to be taking part of. 

 

I am very grateful to all of my readers and if you enjoy reading my blog, you can vote for me on this link: https://surveer.com/s/W94RS22J, where I am placed in the fourth category of Life Abroad. I am exited and looking forward to the event. 

 

Much love X

 

Täna sai minu blogi 5 kuuseks, mis tähendab, et oleme piisavalt vana, et võtta osa igasugustest ägedatest üritustest nii Eestis kui ka Inglismaal. Üks nendest on Eesti Blogiauhinnad 2016, mis toimub 11.juuni ja millele saan ka mina loodetavasti kohale minna. 

 

Olen väga tänulik kõigile, kes te minu blogi loete ja kui see teile meeldib, saate minu poolt hääletada sellel lingil: https://surveer.com/s/W94RS22J neljandas Elu Välismaal kategoorias. Olen väga põnevil ja ootan väga ka tagasi Eestisse sõitu loodetavasti siis enne 11ndat juunit. Seni aga nautige ilusat ilma Eestis ja mina loodan, et ka siin varsti soojemaks läheb!

 

Kallid X

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload