Hello Summer and My New Internship!

June 21, 2016

This week has been so busy I haven't even thought what to write about. Usually I always have a topic figured out but today I feel like all I want to do is just to share what I've been up to if that's alright.

 

I have just arrived back to England. I am spending my last week here because I still have things to do before I can relax and welcome the summer. I spent a week back home, which was lovely, I could see everyone, visit my grandma, help my mum and of course just enjoy everything I had missed so much.

 

Besides all that and taking a million saunas and baths, I also had an interview for an internship. I applied for an internship in a fashion/beauty magazine called Iluguru and now I am indeed writing and working for them, which is ideal really. That's something I never even knew I wanted to do and in past year I've realized that's exactly what I want. I actually remember seeing the movie 13 Going On 30 when it first came out and thinking that "oh I wish I did something like that when I grow up". So that's the good news.

 

My other plans for this summer include taking up painting again since I have been super lazy and not done any paintings for a while now. I want to concentrate more on this blog because I do feel like it's almost like a part-time job, and most importantly I want to rest because it's probably the last summer I can be young and free considering the fact that this time next year, I'll be graduating University and looking for potential jobs, devastating...

____________________________________________

 

See nädal on kuidagi nii kiiresti mööda läinud, et ma pole isegi mõelda jõudnud, millest kirjutada. Tavaliselt on mul ikka mõte, millest kirjutada järgmine kord aga seekord ma mõtlesin, et kirjutan lihtsalt sellest, mida teinud olen vahepeal.

 

Jõudsin just eile õhtul tagasi Inglismaale. Veedan oma viimase nädala siin selle õppeaasta jooksul, sest lahkusin nii äkki, et paljud asjad jäid lõpetamata. Eestis olla eelmine nädal oli suurepärane, sain puhata ja vanaemal külas käia ja ema aidata ja lihtsalt olla ümbritsetud kallite inimestega, olen siin Inglismaal üksi olemisest nii ära väsinud juba. 

 

Peale kõige selle ja miljoni sauna ja vanni käisin veel tööintervjuul. Kandideerisin siis praktika kohale ajakirjas Iluguru, kus ma nüüd ka siis töötan. Mingi aeg tagasi poleks ma elu sees arvanud, et mulle selline töö sümpatiseeriks, kuid viimase aasta jooksul olen aru saanud, et just see on minu unistuste töö. Ma ei tea kas see on nüüd selle blogi pidamisest tulnud või kuskilt mujalt, aga nii imelik on mõelda, et isegi enne ülikooli minemist ei oleks ma osanud sellisest ametist unistadagi. Igaltahel, mulle väga seal meeldib ja kuigi olen seal olnud vaid nädal, tean et see on perfektne mulle. Kusjuures, mäletan nii hästi, et kui tuli välja film 13 Going On 30, mõtlesin ma küll, et "oh, ma tahaksin ka selline olla kunagi!" Kes ei tea, siis kindlasti vaadake seda filmi, minu üks lemmikuid chick flicke.

 

Minu teised plaanid selleks suveks on kindlasti maalimine, kuna ma olen laisk olnud ja juba pikka aega ei ole mitte midagi maalinud, millest on kahju lausa. Tahan rohkem keskenduda selle blogi pidamisele, sest tunnen, et see on nagu päris poole kohaga töö ja vajab palju aega ja mõtlemist, mida mul tihtipeale kahjuks ei ole. Kõige olulisem aga on see, et saan veel seda suve Pärnus viimast korda nautida, sest järgmine aasta samal ajal olen ülikooli lõpetanud ja otsin ilmselt tööd siinsamas Inglismaal, kurb lausa...

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload