Funky Summer Styles...

June 24, 2016

What a morning...I'm currently sat in the sun with a gorgeous views out to sea and having some amazing English Breakfast. It makes me very sad though, that the UK has left EU this morning, I do hope this decision will make the British happy in the long run. I feel very lucky for being able to study here at the good times and finish my bachelors degree, also the fact that I can now apply for a citizenship here if I ever wanted. 

 

Today my post isn't at all negative though and besides being overwhelmed by the Brexit news in the social media, I have also been shopping for lots of pretty items for this summer. Now, I never thought I'd write about fashion or style or anything like this because I don't feel I'm particularly fashion-forward, I'd describe my style more like simple, comfortable and pretty. So whatever the current trends are, I couldn't care less - as long as what I wear looks pretty to me, I'm perfectly fine.

 

So I was thinking that many people might have similar style to me and appreciate the minimalist views on fashion. Because the fact is that I can't even bare wearing more than 3 colors at once, mixing silver and gold or even matching trainers with skirts and pretty dresses. I tend to be very very picky with everything I wear and always consider what trends would actually suit me.

 

So I have created this gallery of images I've been looking at. I think these are absolutely gorgeous items to have this summer and I hope you will too. X

 

PS! All the pictures are from ASOS so take a look if you fancy anything!

___________________________________________

 

Küll on alles hommik... Istun hetkel päikese käes vaatega merele ja söön mõnusat Inglise hommikusööki. Olen aga väga kurb, sest see hommik on Suurbritannia lahkunud Euroopa Liidust ja ma ei arva, et see oli väga tark otsus. Loodan, et inglased on pikas perspektiivis oma otsusega rahul. Samas olen väga õnnelik, et mina saan see 4 aastat siin rahulikult ära oldud ja oma ülikooli lõpetatud headel aegadel. Kui kunagi sooviksin siia töötama ja elama tulla, on mul ka võimalus kodakondsust taotleda, mis on väga suur pluss, aga kes teab mida tulevik toob. 

 

Tänane postitus ei ole tegelikult üldse negatiivne ja peale Brexiti uudiseid alates 7st hommikul arutledes ja kuulates, olen ka natukene shopanud, sest et suvi on siin ja nagu ikka on naistel riideid alati vähe. Ma poleks kunagi arvanud, et hakkan moest või millestki kirjutama kuna ei pea ennast väga fashion-forward inimeseks, kirjeldaksin oma stiili rohkem väga lihtsa, mugava ja pigem tagasihoidlikuna. Nii et mingid hetke trendid ja asjad mind väga ei huvita, kui riided kenad välja näevad ja ilusti kokku sobivad, olen mina rahul.

 

Nii, et tegelikult mõtlesin ma, et paljud inimesed võibolla jagavad minuga sellist minimalistlikku stiilitunnetust, sest tegelikkuses ei kannata ma silmaotsaski kanda rohkem kui kolme värvi korraga, hõbeda ja kulla koos kandmine ajab mind iiveldama ja mingisugune tossude kandmine kleitide ja seelikutega ei sümpatiseeri mulle kohe üldse. Ma kaldun olema väga väga valiv rriiete suhtes ja alati mõtlen ka selle peale et mõned trendid ei pruugi mulle üldse sobidagi.

 

Seega, lisasin siia sellise galerii asjadest, mida olen see hommik siin silmitsenud. Arvan, et kõik, mida siia lisasin on selleks suveks perfektsed ja loodan, et ka Sulle meeldib! Anna mulle ka teada, mida arvad, et teaksin kas selliseid postitusi ka edaspidi kirjutada. X

 

PS! Kõik pildid on võetud ASOS-est nii, et kui midagi meeldib, siis heitke pilk peale.

 

1. Wide-Leg Trousers

 

 

 

2. Funky Jewellery

 

 

 

 

 3. Pretty Midi&Maxi Skirts

 

 

4. Scallop Everything!

 

 

 

 5. Statement Clutches

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload