Beautiful Estonian Design.

July 2, 2016

I've never really noticed how many amazing young designers we have here in Estonia. I've always just casually bought all of my things from clothing chains or ordered online etc. However, after spending half a day wandering around this big festival in my hometown today, I spotted so many cute stalls displaying Estonian Design. Most of them were just jewellery, ceramics and usual festival goods, but it made me think that actually I know quite a few designers whose work I would absolutely love to wear. So after coming home with a tummy full of waffles and kebab I just started stalking all of those amazing designers and some of their work I thought I will post here to share with you! 

_______________________________________________

 

Ma ei ole kunagi väga tähele pannud seda, kui palju imelist disaini Eestist tuleb. Veetsin täna mitu tundi Hansapäevadel ringi jalutades. Kuigi enamus asjad, mis seal müüakse on küünlad, ehted ja muu festivali nipet-näpet, hakkasin ma mõtlema, et tegelikult on ju Eestis nii kohutavalt palju andekaid disainereid, kelle loomingut ma absoluutselt armastaksin kanda. Seega sõime kõhud sõõrikuid ja kebabe täis ja tulime koju. Hakkasin otsima sellist ägedat Eesti Disaini, sest oleks ikka ju tore kursis olla ja nüüd peale mitut tundi surfates, otsustasin ka teiega oma lemmikuid jagada!

 

NULKU

 

 

 New Vintage by KRISS

 

 

 

 

Reval Denim Guild

 

 

 Marion Isabelle Varik

 

 

Liina Stein

 

 

 

Lilli Jahilo

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload