Weekly Vibes.

July 26, 2016

Today I'm starting a new category of galleries. Sometimes I feel that a photo can say more than a long blog post and for example now that it's summer and the weather is beautiful, I'd rather be out taking pictures than spending a lot of time writing.

 

So that's exactly what I've been doing! I'm trying to practise photography because I'm developing this strange passion towards it. I'm also thinking about taking a photography course next year, so I hope you like my pictures I've been taking this week or two.

__________________________________________

 

Täna alustan uue rubriigiga, mis siis sisalab endas ainult fotosi koos captionitega. Mõnikord tunnen, et pildid on palju ägedamad ja ütlevad palju rohkem kui üks pikk postitus. Eriti nüüd, kui ilmad on mõnusad ja nii palju on teha, oleksin pigem väljas ja teeksin fotosi. Viimasel ajal harrastan seda üsna palju ja mõtlen isegi sellest sügisest fotograafia kursus võtta. Olen veel algaja loomulikult, aga annan endast parima, nii et ma loodan, et teile mu pildid meeldivad, mida siis viimane nädal teinud olen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload