Trichology - The Science of Your Hair + GIVEAWAY!

August 31, 2016

Trichology is a science of hair, it deals with all of the problems from hair loss to dandruff and from greasy hair to medical psoriasis and flaky scalp. Basically think of a trichologist as your hair doctor.

 

An interest in hair loss and hair care originated around 1860 in a London barbershop under a certain Professor Wheeler. Later in 1902, this interest in hair disorders became known as Trichology and the Institute of Trichologists was founded.

 

The condition of your hair is an indicator of your general health. Hair which is dull and lifeless can suggest a stressed, unhealthy lifestyle whereas hair which is full and shiny is a sign of being healthy. This is one of several factors considered by a trichologist when deciding upon suitable treatment. 

 

The process of going to a trichologist is very nice and relaxing. They will scan your scalp with a micro-camera to see if there is any serious problems. After that, they will give you a relaxing treatment with the right oils, shampoos and masks that will make your hair soft and bouncy like in those unrealistic advertisements... 

 

Since it's end of summer and probably all of us have trouble with dry and stubborn hair. So I am doing a giveaway of a full session with a trichologist, which includes a detailed scan with a micro-camera and a treatment for whatever your hair needs to make them nice and silky again. 

 

To win, just go to my Facebook Page "Blog by Helena Feofanov", like my page, share the post here and comment underneath - easy-peasy! Winner will be announced on 7th of September.

 

Trihholoogia on juusteteadus, mis tegeleb kõikide probleemidega alates rasvastest juustest kuni kõõma, psoriaasi ja juuste väljalangemiseni. Põhimõtteliselt, mõelge trihholoogist nagu Sinu juuste tohtrist.

 

Huvi juuste väljalangemise ja selle ravi vastu algneb Londonist aastal 1860, kui üks meestejuuksur Professor Wheeler hakkas ravi otsima erinevate "juuste haiguste" vastu. Hiljem muutus selline teadus trihholoogiaks, millena teame teda ka tänapäeval.

 

Juuste konditsioon on Sinu tervise peegel, elutud ja tuhmid juuksed näitavad stressi ja ebatervislikku eluviisi samal ajal kui terved ja säravad juuksed näitavad, et oled suurepärase tervisliku eluviisiga. See on ka üks paljudest asjadest, mida trihholoog Sinu käest küsib ja põhjalikult analüüsib.

 

Trihholoogi külastamine on väga mõnus ja lõõgastav kogemus. See algab sellega, et nad analüüsivad Sinu peanahka mikro-kaameraga, mis näitab ära juuste hetkelise olukorra ja ka kõik probleemid, mis sealt välja juuruvad. Järgneb põhjalik hoolitsus õigete õlide, maskide ja shampoonidega just Sinu juustele, et muuta nad kohevaks ja säravaks nagu mõnes Schauma reklaamis.

 

Kuna suvi on läbi ja ilmselt oleme kõik murelikud kuivade ja rikutud juuste pärast, siis loosin välja terve sessiooni trihholoogi juures Pärnus, mis koosneb siis peanaha uuringust mikro-kaameraga ja ka põhjalikust hoolitsusest ja analüüsist Sinu juustele!

 

Selleks, et võita, like minu Facebooki lehekülge "Blog by Helena Feofanov", jaga seda postitust sellel lingil ja kommenteeri postituse alla "jagatud"! Võitja kuulutan välja 7ndal Septembril.

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload