Starting a Blog.

January 6, 2016

I've been trying to start this blog for a while now. I guess I never really had the courage to put myself out there or thought there's nothing for me to share really. After going through my photos and portfolio I thought maybe it's time for me to do this rather now than keep stalling this for another year or two.

 

Here it is then... My name is Helena and I a creative. To be honest, I don't really know what to call myself yet, I guess I am just finding my place in this pile of opportunities that are out there. 

 

I have been studying in Arts University Bournemouth for a good three years now. After a Foundation Diploma in Art&Design, I have found my passion in Make-Up and Special FX, which I am currently doing my Bachelors at. But for me there is so much more out there to explore, people keep saying to me to find this one thing to do or specialize in, because *you can't do everything you want*, but I am sure I can manage that if i really want to. So I keep swinging from one thing to another, trying to make sense in my own head. I am hoping to find this ONE opportunity that will lead me to another and another to find new ways of challenging myself. 

 

At this moment I really don't know what this blog is going to be for me, but I hope I can find a way to enjoy this and make it into something I could share with proud and joy.

 

X

 

 

Olen seda blogi üritanud alustada juba päris pikka aega. Arvan, et mul ei olnud kunagi julgust end nii avalikult väljendada ning ei teadnud, mida ma ometigi siia võiksin kirjutada või jagada. Üks päev vaatasin oma pilte ja portfooliot ning avastasin, et üle poolte piltide on kuhugile haihtunud ja mitte mingit struktuuri mul ei ole. Seega oli viimane aeg kõik see töö kuhugile suunata.

 

Siin see on... Olen Helena ning ei teagi veel milleks ennast kutsuda. Arvan, et otsin veel oma kohta siin paljude võimaluste keskelt.

 

Olen juba head kolm aastat õppinud Arts University Bournemouthis. Minu esimene eriala kunsti ja disaini alal tõi mind minu praeguse kire juurde grimmis ja eriefektides, milles ma hetkel bakalaureust teen. See on vaid üks paljudest asjadest, mida sooviksin teha. Inimesed ei väsi kunagi küsimast, mida ma siis tegelikult teha tahan, sest kõike ka ju ei saa. Aga ma arvan, et kui ma väga tahan siis leian tee kuidas saada kogemus absoluutselt kõiges. Loodan, et üks päev leian selle ÜHE võimaluse, mis viib mind järgmise ja järgmiseni, kuni olen leidnud selle rahu iseendas.

 

Ma ei tea veel, mis see blogi minu jaoks võiks olla, kuid loodan, et õpin seda nautima ja suudan teha sellest midagi väga südamelähedast!

 

X

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload