Beauty Calendars to Get You Exited for Christmas + Giveaway!

November 14, 2016

The first snow has covered Estonia whilst in England I'm still enjoying warm autumnal sun and crispy walks. Everyone is getting exited for Christmas and so am I, aromatic coffee shops, Christmas decorations and lights covering the streets, mulled wine and most importantly - lots of new make-up launches... I was browsing on internet one day and got completely lost in all of those adorable beauty advent calendars that I absolutely need to have. I thought I'd share some of those gems with you because not only do we need to find presents and tokens to our friends and family, but  is most importantly the time to relax and treat yourself to something gorgeous!

 

Eesti on juba kaunilt lumega kaetud samal ajal kui siin on ikka veel päikseline ning sügisene õhk paitab põski. Poeletid aga on juba ammu jõuluteemaliste kingituste, paksude kampsunite ja mõnusalt aroomiste küünaldega kaetud. Igatsen koju kamina ette, lumiseid jalutuskäike, glögi ja tahaks juba teha esimesed piparkoogid ning veeta õhtuid pere seltsis. Varsti...

 

Kõige olulisem osa jõulude puhul on muidugi uued ja põnevad ilutooted ja meigist pakatavad jõulupakid. Üks päev sirvisin kohaliku ilupoe kodulehte ja silma jäid kõik need kalendrid, mis peidavad endas kõike säravat ja läikivat. Ma ei tea kuidas teiega, aga minu jaoks on šokolaadikalendrid unustatud lõbu, kalendriaknast vastu naeratav huulepulk aga, on juba teine lugu... Mõtlesin siis teiega jagada kõike, mis mul silma jäi, sest detsember on ju ometigi tulemas ja advendikalender tuleb endale juba varsti sooritada!

 

Peale selle annan ma reedel (18.11) ära ühe mõnusa ilupakikese ühele õnnelikule lugejale! Loe sellest täpsemalt siin ja osale ka Sina!

Charlotte's World of Legendary Parties

 

 

Charlotte Tilbury on üks minu kõige lemmikumaid meigibrände, kõik on nii kvaliteetne, super värvides ning imearmsalt pakendatud

http://www.charlottetilbury.com/uk/world-of-legendary-parties-makeup-kit.html

Benefit Cosmetics Girl'O'Clock Rock Bestsellers Mini Set

 

Benefit üllatab alati oma innovaatilisusega ning lõbusa reklaamioskusega. Tooted on ka siiani kõik super olnud, eriti nende ripsmedušš They're Real, seda ei vaheta ma küll kunagi välja! Väga mõistliku hinnaga, äge kingitus nii sõbrannale kui ka iseendale!

 

https://www.benefitcosmetics.com/uk/en-gb/product/girl-oclock-rock-2016-advent-calendar#b

Nuxe 10 Beauty Treasures Advent Calendar

 

Siin siis minu lemmik näohooldusbränd Nuxe. Ma olen täielikus sõltuvuses nende multi-purpose kuivõlist, kannan seda meigi all, meigi peal, kehal, kätel, jalgadel ja kuhu iganes veel mahub!

 

http://www.instyle.co.uk/beauty/trends/best-beauty-advent-calendars-2016/nuxe-10-beauty-treasures-advent-calendar-49

Selfridges Beauty Workshop Advent Calendar

 

Siit leiad midagi kõigest ja kõigilt. Aasta parimad tooted nende miniversioonides, alati hea valik!

 

 

 

https://goo.gl/cJ9BJe

NYX Wanderlust Beauty Advent Calendar

 

NYX-iga on minu arust alati kindla peale minek. Nende huulekreemid on alati suurepärased ja lauvärvid mõnusalt pigmendised ning kaua peal püsivad! Need miniversioonid on lihtsalt nii armsad. Kui põnev...

 

http://www.nyxcosmetics.com/wanderlust-advent-calendar/NYX_389.html

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload