Weekly Vibes.

December 6, 2016

 

Last few weeks have been amazing and exhausting at the same time. Besides finishing everything for Uni, I've been travelling from Bournemouth to Bursledon to Southampton to Shrewsbury and back again, that's because James had his Passing Out Ceremony and there was a lovely surprise party back in Shrewsbury the week after, lots of celebrations... The thing that does my head in is travelling here though, the trains are so unreliable it's unbelievable - once the train is broken, then it's cancelled, then it's replaced or maybe you just happen to be in the wrong carriage which goes to the other side of England, I am learning though, slowly. Never plan something around your train journeys, it's the lesson number one! 

 

I've been home all day today finishing off everything for my hand-in on Friday and just happened to realise that time has gone by so quickly and my blog needs a post asap. I am flying home on Monday and this means a full month of part-time blogging. I have a lot of cool posts to share with you, I've developed this new system - I simply keep a list with me at all times and whenever something pops in my mind, I write it down so I have an idea for a post at all times. 

 

Here's a little gallery from past few weeks - X

Paar viimast nädalat on nii ägedad ja väsitavad samal ajal olnud. Peale kooli vahelt jooksmist, olen sõitnud nelja linna vahelt, et jõuda Jamesi lõpetamisele, igasugustele üllatuspidudele, jõulueelsetele õhtusöökidele ja pildistamistele. Reisimine Inglismaal on üks tõsine peavalu, igakord on rong kas katki läinud või asendatud või tühistatud või äkki istud hoopis valesse vagunisse, mis poole tee peal rongist eraldub ja siis jõuadki lõpuks Inglismaa teise otsa välja - ma olen üks suur udupea ka, nii et olen õppinud seda, et rongi aegadele toetudes plaane ma enam ei tee. 

 

Olen terve päev täna kodus tukkunud, sest olen kõigest nii kohutavalt väsinud, ma ei tea kas ma olen vanaks jäänud aga isegi lõbutsemine väsitab ära viimasel ajal, see on nagu mu isa ütleb, et "kui puhkuselt koju tuled siis tuleb nädal aega puhkamisest puhata." Täitsa õige jutt! Samas ma olen selline inimene, et mida rohkem ma teen seda rohkem ka jõuan ja samas laisklemine teeb veelgi laisemaks. 

 

Oma 10 000 sõnalist esseed kirjutades avastasin täna, et aeg on jälle nii kiiresti mööda läinud, et viimasest postitusest on jälle üle nädala möödas. Mul on nüüd uus süsteem, et kui mõni blogi idee tuleb siis panen kohe kirja, et järgmine kord oleks siis kohe hea võtta ja kirjutada. Esmaspäeval sõidan juba tagasi Eesti, mis tähendab, et saan palju rohkem aega blogimisele pühendada. Igasuguseid ägedaid postitusi on mul plaanis teha, nii et olge kursis!

 

Seekord siis rohkem selline pildigalerii viimasest paarist nädalast!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload