My Foreo Luna and is it Worth it?

December 18, 2016

 

You've probably heard of Foreo and their sonic face cleansing brushes/appliances that came out few months ago and were all over the internet, well I had this in my list for a long time and finally I get a chance to review it!

 

I've always had quite a problematic skin and a good appliance that really deep cleanses my face seemed almost too good to believe. There are many similar ones out there with such as Clarisonic, Magnitone etc. Foreo differs by it's silicone body which is completely water-proof, easily cleanable and it's battery lasts up to 4 months. They come in different sizes and the one I wanted was the Foreo Luna Mini, that's because I just didn't get why it has to be so big, the smaller one seemed like a perfect size, easily usable around difficult areas like nose and eyes and also it perfectly fits in my make-up bag.

 

 

I've been using it for almost a month now and can honestly say that yes, it's worth it! My face has never been cleaner, it's amazing how much make-up stays under your skin even after removing it properly. After cleansing my face I wash it with my La Roche Posay Effaclar gel and Foreo, and I can see the foam turning orange because of all of the leftover make-up in my pores, gross! Lately my face feels super clean, it's cleared up from all the big pores and blemishes and using it just makes the skin feel much better. I give it 10 out of 10!

 

Olete ilmselt juba kuulnud brändist nagu Foreo ja nende silikoon-sonic-näopuhastajatest. Ka minul oli see juba ammu wish listis ja lõpuks saan teiega oma kogemusi jagada.

 

Mul on alati veidi problemaatiline nahk olnud ja miski, mis igapäevaselt nahka sügavpuhastab oli just see, mida vajasin. Saadaval on tegelikult nii palju erinevaid variante nagu Clarisonic, Magnitone jpt., kuid Foreo erineb oma silikoonist veekindla keha ja kujuga, mida on kerge puhastada ja akuga, mida peab laadima vaid 3 korda aastas! Neid saab soetada erinevates suurustes, millest mina sain Luna Mini, seda sellpärast, et see tavalise Luna tundus liiga kohmakas ja suur ja ebavajalik, selle pisikesega pääseb ka nina- ja silmade ümber ning see mahub ilusti minu meigikotti.

 

Olen seda kasutanud umbes kuu aega nüüd ja võin ausalt öelda, et jah, see on seda väärt. Nägu on puhas, palju tervem ja igasugused suured poorid ja vead on nahalt kadunud. Nii üllatav oli see kui palju meiki naha alla jääb peale korralikku meigi eemaldamist. Igakord kui nägu puhastan, muutub see vaht õrnalt orantsikaks, ses lihtsalt nii palju meigi jääke on ikka veel nahal, õudne. Igaltahel mina ütlen, et 10 palli süsteemis 10 punkti! 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload