New Year's Resolutions!

December 28, 2016

This post might just be the most positive thing I've written in my life. Before putting down my New Years Resolutions I'm going to say why I'm so grateful for the year 2016!

 

I started this blog exactly one year ago today and this has been such a game changer for me. I never ever saw myself as a writer but yes indeed today I can say that I'm a full time writer, all thanks to this blog.

 

I started writing for a magazine, which I discovered, is actually my dream job, which I will pursue after my graduation.

 

I've been so lucky to be part of so many opportunities it's given me and I can't say how grateful I am to all of you guys, from more than 20 countries, for reading this blog and keep coming back even if I have 2 week breaks inbeween posts...

 

I've shared this whole year with the most amazing person next to me and supporting me in anything I do, even if it's writing about eyeshadows...duhh!

 

 

Now, my resolutions this year are quite realistic because I've realised resolutions don't really mean anything, if I really want to do something, I'll do it anyways, without any resolutions, it's all about having a strong personality and being spontanious, right? But I did set some goals and you can be my judges from next year, I'll try my best, promise.

 

1. Sleep Less, Work More!

 

I'm a sucker for long mornings and sleeping in. I waste so much time just snoozing and waking up around ridiculous hours. Well no more, my alarm will be set early every day, and my goal is to get into routine and get used to it.

 

2. Blog Posts Twice a Week.

 

Let's be honest I haven't been on my best form this year. Sometimes I get too busy and concentrate on University rather than this blog. The thing is, I could do both if I really wanted to. So from 2017 I will set a goal of posting twice a week.

 

3. Start Painting Again.

 

I used to be an artist before I started my Bachelors. I finished from an Art School and used to draw an paint all the time, I even had people ordering art pieces from me. Well silly me got carried away and forgot all about that, only time I draw now is coloring my adult Jungle Book. I promise to find my way back to it and paint more in my free time.

 

 

4. Find the Most Amazing Apartment.

 

As you know already, I'm finishing University in June 2017 and I need to find the cutest, most adorable and amazing apartment to live in. It will be my little haven. Any offers welcome by the way!

 

5. Eat More Greens!

 

I do say this every year and I do eat really healthy, but I still go into those bad cycles of burgers, pizzas and pastas-my favorite! I suppose it's okay, but it never hurts to eat even more greens. Actually I got the most amazing smoothie present, so I will be using that a lot!

 

6. Cut Down Buying Make-Up

 

So yes, I'm slightly addicted to buying make-up. I really don't need that much, most of the stuff just goes bad and ends up in my disaster drawer. From now on there's a limit and there will be no more naughty online shopping.

Nonii, see postitus saab vist olema kõige positiivsem asi, mida kunagi kirjutanud olen. Enne kui asun oma uusaasta lubaduste juurde, räägin sellest, miks olen tänulik aastale 2016!

 

Alustasin selle blogiga täpselt aasta aega tagasi tänasest ning see pööras minu maailma täitsa tagurpidi. Ma ei oleks kunagi arvanud, et täiskohaga kirjutama hakkan, aga täna võin öelda, et just see on minu fookus elus ning olen nii õnnelik, et selle enda jaoks avastasin.

 

Asusin praktikale super ajakirja Iluguru, ning sain aru, et just see ongi minu unistuste töö. Elu töötab ikka kõige ettearvamatutel viisidel!

 

Võimalus olla osa nii ägedatest kogemustest, kõik tänu sellele blogile ja kirjutamisele. Jällegi, poleks kunagi arvanud, et sellega nii hästi läheb ja erilised tänud kõigile minu lugejatele rohkem kui 20-nest riigist, uskumatu lausa!

 

Olen selle aasta veetnud kõige armsama inimesega minu kõrval, kes toetab mind absoluutselt kõiges, isegi kui kirjutan lihtsalt lauvärvidest!

 

Minu uusaastalubadused on suhteliselt realistlikud, seda sellepärast, et need on vaid sõnad. Kui ma tõesti midagi teha tahan, siis lihtsalt võtan kätte ja teen. On vaja ainult iseloomu ja spontaansust. Siiski püstitasin endale mõned eesmärgid, mida siis üritan pürgida!

 

1. Maga vähem, tööta rohkem!

 

Ausaltöeldes on mul probleeme kaua magamisega. Pole midagi paremat kui poole päevani põõnata ja naeruväärsel kellaajal tegutsema hakata. Tegelikult on see lausa kohutav. Nüüdsest on minu alarm seatud varajasele kellaajale ning üritan saada sellisesse rutiini, et vara magama ja vara ülesse.

 

2. Blogipostitused kaks korda nädalas.

 

Ega ma see aasta väga kohusetundlik ei ole olnud. Vahel tulevad lausa kahenädalased pausid sisse, andke andeks. Vahel tundsin, et liiga palju on õppida ja jube kiireks läheb ja no se blogipostitus võib ju oodata. Kuid ma tean, et kui väga tahaksin siis jõuaksin kõike! Te võite nüüdsest siis jägida, kuidas oma lubadusega ka hakkama saan.

 

3. Hakata uuesti maalima.

 

Kunagi olin ma päris kunstnik, joonistamine ja maalimine oli naturaalne osa minu päevast. Sain isegi tellimusi kunstitöödele, tunnen end väga süüdi, sest olen selle nii tahaplaanile jätnud. Tean, et mul on selle peale annet ning peaksin sellega vabal ajal rohkem tegelema. Viimasel ajal kahjuks on minu ainus kunstiline tegevus täiskasvanute värviraamatu värvimine...

 

4. Söö rohkem rohelist!

 

Luban seda endale iga aasta, kuid ikkagi lõpetan lõpututes Hesburgeri tsüklites, õudne. Tegelikult söön täitsa tervislikult aga rohkem rohelist ei tee ju kunagi halba.

 

5. Leida armas korter Tallinnas

 

Lõpetan kooli Juulis 2017, ning otsin korterit, millest oma väike pesa ehitada. Ma ei anna alla enne kui olen selle ühe ja õige leidnud. Kõik pakkumised on oodatud.

 

6.Osta vähem meiki.

 

Jah, mul on väike sõltuvus. Tegelikult ei ole mul üldse nii palju meiki vaja ja enamus sellest läheb lihtsalt halvaks ja lõpetab minu segaduse sahtlis. Järgmise aastaga tuleb lõpp tundide viisi netikaubamajades shoppamisele.

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload