30 Days of Writing Challenge - Day 3

January 6, 2017

Day 3 - Write about 5 places you'd like to visit!

 

Honestly there is so many places I'd like to visit that I can't even count them all together. If I could have anything I would have a limitless travel ticket to every country in the world! I think every place has it's own beauty no matter if it's some unknown tiny country, a global giant, little island or a tourist trap. I believe everywhere is different and surely every culture could teach me something. 

 

Mexico - Recently I started watching this Netflix Documentary Series called Chef's Table (which is amazing by the way and I want it never to end). In one of the episodes they featured this Mexican chef and it shows all of their food and traditions and life in general and honestly it just looks amazing. It looks so colorful and fun, their music is magical, their food is out of this world and obviously I'm a big fan of burritos, not even mentioning their long history, incredible art and traditions. Anyways it's definitely up there somewhere on my list!

 

Roadtrip in Italy - I don't think I even need to tell you why. I've been to Italy before, but what I'd like to see the most, are the rural places, the miniature villages, the Tuscan winerys, the Amalfi Coast, Ravenna, Bologna...I could go on forever. I'd love to just go and spend a month or two travelling the whole Italy. There's something about this country that just makes you fall in love with it and always want to go back. Very high up on my list!

 

Indonesia - I know it's very touristy and lots of people go there, but I really don't care. I have an idea in my head that I want to go and see Bali and Jakarta and island hop around there. It will be warm and fantastic and I will speand my time strolling around on my motorcycle and go do some yoga and play with monkeys and it will be absolutely incredible!

 

Japan - I read this book called My Japan and was blown away by their culture, ancient traditions and identity. It just seems so different and mystical, Japanese nature is one of a kind because they are geographically situated in such amazing way, it's like a whole another world out there. If you look up the Fuji Shibazakura festival, The Kawachi Fuji Tunnel, Zao Ski Resort or their Poetry readings at Motsu-Ji Temple, you'll understand what I mean. Japan feels like this magical fairytale I want to be in for a while. And sushi...obviously!

 

Central-America - Starting with Panama to Honduras, Belize and Costa Rica saving those little turtles, again something different. I love love dancing salsa and who knows, maybe I'll even climb a volcano, and by the way, just yesterday I told James how I'd love to teach English to little children in Guatemala for half a year or so. 

 

 

Päev 3 - Kirjuta 5 kohast, mida sooviksid külastada!

 

Hmm... See list on mul küll nii pikk, et ei jõua neid kõiki isegi kokku lugeda. Igalepoole tahaks minna, arvan, et iga riik/saar/piirkond on omanäoline ja kohe kindlasti on igal kohal ja kultuuril mulle midagi õpetada, vahet ei ole kas see on mõni tundmatu saar, mõni Ida-Euroopa riik, mis kaardi peal nii kahe silma vahele jääb, kasvõi Venemaa lõpp või mõni soe turistirohke paradiis, igal kohal oma võlu!

 

Mehhiko - Hakkasin viimati ühte Netflixi sarja vaatama, mille nimeks on Chef's Table (soovitan soojalt). Viimases episoodis näidati Mehhikot, selle kultuuri, toitu, kombeid jne. Mulle on alati sellised eksootilised Lõuna/Kesk-Ameerika riigid huvi pakkunud, aga Mehhiko tundub kuidagi eriti värviline ja mõnus. Sellise pika ajaloo vältel on neid iseloomustama hakanud imeline Mehhiko köök (millest minu isiklikud lemmikud on otseloomulikult burritod), supervärviline ja kihvt kunst, rütmiline muusika ja tugev temperament. Mehhiko on kohe kindlasti minu Top 10-s!

 

Roadtrip Itaalias - Itaalial on minu südames üks väga väga suur ja oluline koht. Miski selles riigis on lihtsalt nii imeline, et oleksin isegi nõus sinna kolima. Unistus on siis rentide üks äge retro-buss ja sellega läbi terve Itaalia tiirutada. Amalfi rannik, Bologna, Toskaana veinimõisad, Sitsiilia, Ravenna ning kõik miniatuursed külad, mis seal asetsevad. Nii palju kui ma lugenud olen, on iga väike koht Itaalias nagu miniatuurne riik, millel on oma köök, kombed ja traditsioonid. Top 5!

 

Indoneesia - Tean küll, et see on üks eestlaste lemmikuid sihtkohti ja on turismi peale üles ehitatud, aga ega mind see ei huvita. Ilm on soe, inimesed sõbralikud, toit on hea, vesi on soe ja ma ei leia ühtegi põhjust miks ma sinna minema ei peaks. Eriti kihvt oleks saarelt saarele hüpata ja seal terve kuu aega veeta, et ikka kõike näeks ja kogeks!

 

Jaapan - Jaapan on minu jaoks nagu üks muinasjutuline saar, mis on meist nii kaugel, nii tundmatu ja omakombel isegi natukene veider. Nende imeline loodus on lihtsalt maagiline, kui sa vaatad pilte nii Fuji Shibazakura festivalist, The Kawachi Fuji tunnelist, Zao suusaresordist või nende luuleõhtuid Motsu-Ji templis siis tekib kohe selline tugev tahtmine seda kõike ise näha! Inimestest rääkimata, nende iidne ajalugu on nagu mitte kellelgi teisel, traditisoonid ja kombed, mis on minule kui eesti tüdrukule nii võõrad ja müstilised. 

 

Kesk-Ameerika - Tahan ronida vulkaani otsa El Salvadoris, päästa kilpkonni Costa Ricas, tantsida salsat Panamas ning tsikliga ringi sõita avastades Kesk-Ameerika kuumaverelist elu!

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload