30 Days of Writing Challenge - Day 9

January 13, 2017

Day 9 - Talk about your strong sides

 

I don't think I'm the best judge to write about this. I don't think I see myself the same way other people see me, but I'm going to try my best.

 

I think I have really good INTUITION - If my tummy tells me something, I've learned to listen to it. And 9 times out of 10 my intuition is right! I think everyone has that though, you just need to learn to use it.

 

I'm CREATIVE - Whatever it is, I have a way of coming up with the most crazy and creative solutions. It's like my brain works in colors and shapes that make no sense, but at the same time it makes perfect sense. You get me?

 

I'm TRUSTWORTHY - I've seen so many people let others down even in smallest things and making up excuses. It's something I could never ever do. If I've promised something, you can count on me. 

 

I'll always do MY BEST - Give me any task or job, and I can guarantee you I will give it my all to make it work and to make it stand out. 

 

I'm AMBITIOUS - I will always try to punch above my weight, I love taking risks, because then I just have to succeed in whatever I do. I also have humongous dreams that never might come true, but dreaming big is a start, right?

Päev 9 - Räägi oma tugevatest külgedest

 

Ma ei arva, et olen õige inimene iseennast niimoodi hindama, tihtipeale teavad minule lähedased inimesed minust rohkem kui ma ise, kuid annan oma parima!

 

Arvan, et mul on väga hea INTUITSIOON - Kuulan alati oma kõhuhäält, ning peaaegu alati on tal ka õigus. Arvan, et kõigil on see supervõime tegelikult olemas, peab lihtsalt kuulama õppima.

 

Olen LOOMINGULINE - Ükskõik mis ette võtan, oskan sellele uue nurga alt läheneda ja kõige kreisimate lahendustega välja tulla. Minu aju töötab igasuguste erinevate värvide ja kujundite abil, mis ei loo mingit loogikat, aga samal ajal on kõik nagu väga loogiline.

 

Olen USALDUSVÄÄRNE - Näen enda ümber koguaeg inimesi, kes veavad teisi alt ja toovad vabandusi. Seda ei suudaks ma kunagi teha, kui ma juba midagi lubanud olen, siis seda ma ka teen.

 

Annan alati ENDAST PARIMA - Ükskõik mis ülesanne või töö mulle antakse, annan endast 110% ja isegi peale seda olen tihtipeale endas pettunud või pole oma tööga rahul, sest perfektsuseni jõuavad vaid vähesed.

 

Olen AMBITSIOONIKAS - Tihtipeale võtan ette asju, mis on minu võimusest väljaspool ja väga riskantsed, aga see mulle meeldibki. Ainuke viis õppida on riskides! Rääkimata minu suurtest unistustest, mis ei pruugi kunagi tõeks saada, aga suurelt unistamine on juba hea algus!

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload