30 Days of Writing Challenge - Day 11

January 15, 2017

Day 11 - Talk about your day

 

Today was actually a really fun day! I got to model for a new bridal shop opening in Southbourne, called Stephanie Frances Bridal, literally a dream come true, I got to wear some of her prettiest wedding dresses and be a real life princess, plus I absolutely loved my make-up by Madii Rose Wilcock! 

 

Besides that I didn't get to do much, when I finally got back home I went on a big shopping spree to get all of my groceries since today is also the first day I spent back in Bournemouth and I had to restock. I'm planning on doing a 3 day smoothie detox programme, so lots of kiwis, spinach and apples..yum! I am loving my new Boost It! Smoothie Kit with all of the superfood blends.

 

I am now about to go to bed, this challenge is my little routine now that I do just before falling asleep. Tomorrow I will get on with writing my dissertation which I have completely forgotten whilst blogging and writing all kinds of other things, but from tomorrow it will be my priority. Don't worry I'll still make time for you though, remember my New Year resolutions! And of course check out my little gallery of photos from today!

Täna oli tegelikult üks väga vahva päev! Sain modelliks olla ühele pulmakleitide disainerile, ta on siin avamas oma uut salongi ja mina hakkan asuma selle sama salongi aknal suure plakatina!!! Igaltahel oli see nagu üks unistuste päev, sain kanda 10neid erinevaid printsessi kleite ja seal kaunis salongis ringi keerelda. Rääkimata minu super meigist, mille autoriks oli Madii Rose Wilcock.

 

Peale selle ei jõudnudki ma muud teha, sinna läks nagu terve päev. Kui ma lõpuks tagasi koju jõudsin, pidin suurele ostutiirule minema, kuna täna on esimene päev, mil tagasi oma Inglismaa kodus olen ja minu külmkapp on lihtsalt tühi! Plaanin nüüd 3- päevase smuuti detox kuuri teha, nii et palju kiivisid, õune ja spinatit...Armastan oma uut Boost It! smuuti komplekti kõikide mõnusate superfood pulbritega.

 

Olen nüüd voodis magama minemas, ning kirjutan selle enne veel kui silmad looja vajuvad. See on nagu minu väike igaõhtune rutiin nüüd. Homsest keskendun täielikult oma lõputöö kirjutamisele, kuna olen siin jõulude ja blogimise ja kõigest muust kirjutamise kõrvalt selle täitsa ära unustanud. Aga teile jään ikka kirjutama, ma ju lubasin uuest aastast, mäletate? Vaadake ka minu väikest galeriid tänastest fotodest!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload