30 Days of Writing Challenge - Day 14

January 17, 2017

Day 14 - What was on your menu today?

 

For breakfast I had guacamole on crisp breads, a berry smoothie and a cup of Yerba Mate tea. Mate is my new favorite alternative to coffee, I still love coffee but some mornings I prefer mate. I love to start my day with a smoothie, it boosts my energy and makes me feel super. And of course I LOVE guacamole, I have an avocado every day!

Hommikuks sõin ma täna guacamolet krõpsuleibadel, ühe mõnusa marjasmuuti ja ühe tassi yerba mate teed. Mate on mu uus lemmik alternatiiv kohvile, muidugi armastan ma ikka kohvi juua, aga mõned hommikud asendan selle matega ja ausalt see on üks super asi. Üritan igas päevas ka ühe smuuti ära juua, see on nii maitsev, värskendav ja muidugi üks suur pai minu kõhule. 

 

For lunch I had some wholewheat spaghetti with homemade pesto. Pasta is obviously my favorite thing in the world, and I had so much basil, I decided to make it into pesto. Basil, garlic, lemon, pine nuts, parmesan, olive oil and oh it tastes wonderful!

Lõunaks tegin täna pastat, sest pasta on mu lemmik ja mul oli nii palju basiilikut, et otsustasin sellele peale ise pestot teha. Basiilik, parmesan, piinia pähklid, sidrun, küüslauk, oliiviõli ja tulemus on oh kui imemaitsev!

 I get super hungry in the evenings so I decided to have a little naughty snack before dinner. Bananas with peanut butter are to die for and my absolute favorite go-to snack!

Kuna mul oli õhtul kõht eriti tühi, otsustasin väikese snäki teha. Banaan koos maapähklivõiga on lihtsalt nii nämma ja mu absoluutne lemmik snäkk, mida kiiresti valmistada.

 

For dinner I made myself a yummy buddha bowl. Brown rice, sweet potatoes and butternut squash, chicken, avocado, spinach and Thai peanut butter sauce. Quick, easy and delicious.

Õhtuks tegin endale ühe mõnusa Buddha kausitäie. Kana, maguskartul, pruun riis, avokaado, spinat ja Taipärane maapähklivõi kaste. Kiire, lihtne ja super maitsev!

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload