30 Days of Writing Challenge - Day 15

January 18, 2017

Day 15 - What are your expectations for this year?

 

Already half way through my challenge. This has gone so quickly! I hope you've enjoyed my posts and maybe have learned something about me. 

 

Now, about the expectations. I don't wish for much, all I want is to graduate with good grades, find the most amazing apartment to live in, have an incredible job and get a puppy and a kitty... In all fairness though, I will just see where this year takes me and everything will surely fall in place on its own. I do look forward to finally having my own home and a place I feel comfortable in. 

 

I don't set my expectations very high and you never know what to expect from a new year, last year I didn't even own this blog and look at me now, who would've guessed, right? Unexpected things are what makes this life fascinating! What I can promise though, is that next year at the same time I will be writing to you from my new home in Tallinn...

 

What I do hope is to take this blog even further and do some more cool things with it. All suggestions welcome!

Päev 15 - Mida ootad sellelt aastalt?

 

Juba olengi selle blogimise väljakutsega poole peal, nii ruttu on aeg läinud. Loodan, et naudite minu postitusi ja ehk nüüd teate minust natukene rohkem kui varem!

 

Mida ootan siis sellelt aastalt? Ega ma palju ei soovigi, kõik mida ma tahaksin on ülikool lõpetada heade hinnetega, leida kõige imelisem korter Tallinnas, kolida kokku Jamesiga, saada super töö ja väikest kutsikat ja kiisut tahaks ka...pole ju üldse palju haha. Tegelikult olen kindel, et kõik loksub iseenesest paika ja võibolla järgmine aasta vaatame ajas tagasi ja mõistame, et kõik soovid läksidki nagu täide. 

 

Ega ma ei sea oma ootusi väga kõrgele, sest kunagi ei tea ju mida järgmine aasta toob. Eelmine aasta ei omanud ma seda blogigi ja vaadake mind nüüd. Ootamatud seiklused on ju kõige põnevam asi elu juures. Seda tean aga kindlalt, et järgmine aasta samal ajal kirjutan teile juba oma uuest Tallinnas kodust!

 

Ainuke asi, mida ma praegu ootan, on selle blogi arenemist - proovin kohe kindlasti rohkem koostööd teha inimestega ja põnevaid asju luua. Kõik pakkumised on oodatud!

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload