30 Days of Writing Challenge - Day 16

January 19, 2017

Day 16 - Write about your zodiac sign and whether it matches your personality.

 

I do believe in zodiac signs and the horoscope, but not the ridiculous ones in magazines etc. but the proper astrologic texts from books, if you haven't read any, you really should. By the way my sister is a big master mind of zodiac signs and she can pretty much tell everyone what sign they are just from their behavior, fascinating. So I got this one from http://astrostyle.com/, because I simply don't have the astrology books we have at home with me, so let's see what it says. I was born on 7th of July and my sign is Cancer.

 

"The zodiac sign Cancer is symbolized by the Crab, with its impenetrable outer shell and vulnerable underside. Just as the Crab claw grips, Cancer energy makes us cling to comforts—from job security to beloved family members and pets. The Crab also carries its home on its back, and Cancer is about setting up a cozy and safe space wherever it goes. Change can threaten this security-seeking sign, which seeks to plant deep roots. Under the influence of a Cancer planetary transit, we feel sentimental and nostalgic. These are times for nurturing ourselves and our loved ones. The essence of Cancer energy is sensitive, domestic, feminine, maternal, compassionate, caretaking, romantic, and creative. Negative Cancer vibes can be gossipy, cliquey, isolated, passive-aggressive, hypersensitive, and overly competitive. Under the Cancer influence, emotions and intuition overrule their logic and intellect. Cancer rules the stomach and literally urges us to “go with our gut.” Cancer energy is the ultimate Chicken Soup for the Soul, and once you’ve sipped from the Crab’s consomme, you feel soothed and nurtured. However, we may play it too safe or feel smothered by too much Cancer energy, which can veer into coddling and codependence."

 

Comforts, hmm...I'd say it's true and not true, I love comfort now and I need to have security no matter what, but I didn't use to be like this, it's only happened in the last few years. I do carry my home in my back though and YES, I do have a magic skill of making any place homely and cosy, maybe I should've done interior architecture? Change doesn't threaten me at all, it's absolutely opposite, I love change and challenges.

 

Am I sensitive - hundred times  yes I'm like a little baby; domestic - absolutely, I'm a domestic goddess; feminine - yes, very much so; maternal - I'm not sure, but I think so; compassionate - oh yes, definitely; caretaking - 100%; romantic - hundred times yes; creative - hmm..creativity is the only thing I know like my own 10 fingers. 

 

Negative traits such as gossipy isn't very true, I don't gossip much to be fair. But I am very isolated and hypersensitive, that's true. Cliquey and passive-aggressive maybe sometimes, and overly competitive no, definitely not!

 

Go with our gut! I swear by it.. Remember I even wrote a few days ago how I have an amazing intuition. But am I like a chicken soup for the soul? Haha I'd like to think so, but I'm not the best judge for that.

Päev 16 - Kirjuta oma tähtkujust ning kas tähtkuju iseloomustus sobib sinuga või mitte.

 

Kusjuures ma täitsa usun horoskoopi ja astroloogiasse. Loomulikult mitte sellesse mulasse, mida ajakirjad pasundavad, aga tõeline horoskoop, mida mõned super raamatud ette kirjutavad, on väga huvitav ja sellesse usun kohe kindlasti, arvan, et inimese tähemärk ütleb tema kohta nii mõndagi. Kusjuures minu õde on horoskoopide master-mind ja oskab vabalt öelda, mis tähemärgist mõni inimene on lihtsalt nende käitumist vaadeldes. Seega otsisin järgneva horoskoopi internetist, kuna mul kahjuks ei ole neid astroloogia raamatuid kaasas siin. Vaatame siis, mis ta räägib..

 

"Puhta Vähi füsioloogiline loomus on kaunis sarnane vähi ja teiste koorikloomadega: kõva väline kest varjab pehmet ja haavatavat sisu. Võõrastele näitavad Vähid end tugevast küljest, jättes mulje, et nad on karmid ja tundetud; nendega, keda nad hästi tunnevad, on nad hellad ja kaastundlikud. Merivähk on oma koduga täiesti ühte kasvanud, seda sõna otseses mõttes, ja Vähk on piltlikult öeldes oma kodu küljes samavõrd kinni – tema elu keskpunktiks on tema partnerid, vanemad, lapsed ja kõik, mis neid ümbritseb.

Vähk on truu ja pühendunud sõber ja veelgi pühendunum vanem või laps ning tema peale võib igas olukorras kindel olla – Vähk reedaks pigem iseenda kui oma lähedase. Kuna ta on ise nii truu, on Vähk rängalt solvunud, kui teda ennast reedetakse. Seejuures on tema reaktsioon peaaegu alati endasse tõmbumine, nagu tõmbub krabi oma kotta, selle asemel et maksta kätte neile, kes on teda haavanud. Hoolimata oma kohati igavavavõitu pealispinnast on Vähk tihti loominguline ning ta võib olla ka nutikas ja intelligentne. Et Vähk oleks edukas, peab iga ala, mille ta valib, pakkuma rakendust nendele omadustele."

 

Kõva väline kest varjab kohe kindlasti minu pehmet sisu, sellega nõustun, kui nüüd nii mõelda siis tõesti näin teistele võibolla liiga karmi ja tundetu mulje, selleks, et minu pehmet poolt näha, läheb ikka päris kaua aega, sõprade ja lähedastega olen aga väga armas ja hooliv. Oma kodu küljes kinni ma kohe kindlasti ei ole, kõik horoskoobid ütlevad, et vähid on kodused perenaised, aga no sellega ma kohe üldse ei nõustu. 

 

Pühendunud olen ma küll, ja minu peale loota võib ka alati. Kui keegi mind reedaks, oleksin tõesti südamepõhjani solvunud. Kas tõesti tõmbun tihtipeale oma kesta? Jah, nõustun, olen tihtipeale isoleeritud ja pigem omas mullis. Haha, ma nüüd ei teagi, kas mu pealispind nii igav on, aga loominguline olen küll ja nutikas ja intelligentne olen ka omast arust. 

 

No see kirjeldus oli veidi teistsugune kui olen harjunud kuulma, aga mõni tõetera on seal kohe kindlasti sees. Kui olete rohkem huvitatud tõelisest astroloogiast, siis soovitan lugeda numeroloogiast ja soovitan lugeda ka raamatuid Hiina horoskoopidest.

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload