30 Days of Writing Challenge - Day 22

January 25, 2017

Day 22 - Your life in 5 years

 

I don't really like predicting things and imagining my life in 5 years time, because whenever I plan something, it just goes the complete opposite, most unexpected way. So honestly, I have no idea. There are some things I do hope will come true by then, for example I want a puppy and a kitty, very important! I want to open my own studio in Tallinn Old Town. Hopefully I'll still blog by then and I can only hope that it will get more successful with every year. I'd love to have a cute cottage or a house somewhere nice, my own little castle. I want to be travelling a lot and I have a bucket list that I want to start ticking off. But that's about it, I will just see how it goes and hope for the best... In the end, all I want, is just to be happy!

Päev 22 - Sinu elu 5 aasta pärast

 

Mulle ei meeldi eriti selline elu plaanimine ja 5 aasta pärast ettekujutamine, sest kõik, mida ma kunagi plaaninud olen, on täpselt ristivastupidi läinud. Nii et, ausalt mul ei ole õrna aimugi. Kindlasti on paar asja, mida ma loodan selleks ajaks saavutada - näiteks tahan ma endale kutsut ja kiisut, see on väga oluline! Soovin avada oma enda stuudio Tallinna vanalinnas. Loodetavasti tegelen ikka veel oma blogiga, mis 5 aasta pärast on kindlasti juba palju edukam. Tahaksin endale väikest armsat maamaja või lihtsalt maja kuskil ilusas kohas, minu enda väikest lossi! Loodan palju reisida ja sellest kirjutada. Ning mul on ka suur bucket list, mida tahaksin vaikselt maha kriipsutama hakata, aga see on nagu kõik. Lasen asjadel oma kulgu minna ja põnevusega ootan, mis edasi saab... Lõppude lõpuks tahaksin lihtsalt õnnelik olla!

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload