30 Days if Writing Challenge - Day 23

January 26, 2017

Day 22 - Talk about you best friend.

 

My best friend is Anna, she's from Estonia just like me, we met in 1st grade and became besties around 4th grade. She is currently studying to be a midwife and lives in Tallinn. It's weird how I don't even have to talk to her to keep her updated, we both have completely different lives by now, but whenever we see it's exactly how it used to be before I moved away. It's funny how every single memory I have, includes her, we used to do everything together, we were literally like peas in a pot. We got through puberty together, through growing up together and I think we kind of turned out really similar. It's like a telepathic connection.. Anyways she is great and I hope she's reading this now whilst working hard with the babies, she has always been this natural mother figure and very caring! Oh and I also hope that we still have lots of amazing experiences and travels to look forward to together.

Päev 22 - Räägi oma parimast sõbrannast.

 

Minu parima sõbranna Annaga tutvusin ma esimeses klassis, parimateks sõpradeks kujunesime nii neljandas-viiendas klassis. Praegu õpib ta Tallinnas ämmaemandaks ja kahjuks on minust nii kaugel! Aga sellest pole hullu, sest et kuidagimoodi meil pole nagu vahet kui pikk paus sisse tuleb või vahel ei räägi, kuna mõlemal on kiire ja elame ju täiesti erinevaid elusid, alati kui taas näeme on kõik jälle nagu vanasti, justnagu poleksiki vahepeal midagi juhtunud. Kui ma ajas tagasi mõtlen siis mul ei olegi nagu ühtegi mälestust, kus Annat ei oleks, me tegime kõike koos. Elasime koos üle puberteedi ja saime täiskasvanuteks, kuidagimoodi kujunesime täitsa sarnased veel välja ka. Igaltahel kui ta seda praegu loeb, loodan et tal on super päev ja igatsen ikka alati! Kindlasti on meil veel palju kogemusi ja reisimisi tulevikus oodata ja läbi elada! 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload