30 Days of Writing Challenge - Day 24

January 27, 2017

Day 24 - Your biggest fear..

 

SNAKES. I have shivers all over my body just from typing this. I have the most scary, terrifying, intolerable fear towards those creatures. I don't know where it started from but I remember being in Crimea and we watched this show with alligators and snakes and they were all in a cage so it was fine. But at the same time there was a man going around with this massive snake so people can take pictures. And he approached me behind my back, so I didn't see him, and he laid this thing on my shoulders. And I can't remember much because I was in such a shock, but I have never been so scared in my life. I don't think I was able to breathe, it was so bad that even thinking back to it makes me sick. I can't watch David Attenborough because in lots of scenes there might be a snake jumping out and instantly it triggers me to vomit, I can't even see a picture of it, because it makes me sick. The worst part is my dreams though, maybe it's because I fear them so much that I keep seeing them in my dreams, but they are the worst kind of nights in my life. Basically yes, terrible phobia! I don't see why they have to exist anyways, they don't do any good to anyone, in my opinion they should all just go extinct! Revolting..

Päev 24 - Sinu suurim hirm..

 

Minu suurim hirm on maod. Juba selle sõna kirjutamine tekitab mul üle keha külmavärinad. Mul on üks kõige hullemaid foobiaid madude vastu ja see on täiesti väljakannatamatu. Ma ei mäleta kust see kõik algas, aga tean, et olin umbes 8-9 aastat tagasi Krimmis ning läksime ühte alligaatori-showd vaatama. Nad olid kõik puuris ja kõik oli vägev, mida ma aga ei näinud oli üks mees, kes seal ringi jalutas, suur madu kaela ümber. Ta tuli minu tagant ja asetas selle eluka mulle õlgadele nii, et ma ei näinud seda kuni miski mu õlal liikus. Ma ei mäleta sellest palju, sest olin sellises shoki seisundis, aga minus ei ole elus nii suurt hirmu olnud, ma ei suutnud vist isegi hingata. See oli mu elu kõige õudsam päev... Ma vist nutsin mitu päeva järjest. Siiamaani ei suuda ma näha mingeid videosi või loomasaateid ega David Attenborough-i, mis on minu lemmik, sest iga hetk võib kuskilt mingi madu välja hüpata ja see otsekohe ajab mind oksele ja pea ringi käima. Isegi fotot või pilti ei suuda ma vaadata, sest paha hakkab. Kõige hullemad on aga unenäod, ma ei tea miks, aga tihtipeale külastavad nad mind ka minu unenägudes ja need on mu elu kõige hullemad ööd. Ühesõnaga jah, suurim hirm... Ma ei saa üldse aru, kes nad siia maa peale lõi, nad ei tee kellelgi midagi head, minu arust peaksid nad kõik välja surema! Õudsad...

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload