30 Days of Writing Challenge - Day 28

January 31, 2017

Day 28 - Best thing that happened to you this week.

 

Best thing that happened to me this week was handing in my dissertation!! I had been working on it for 2-3 months continuously writing and writing and researching and writing again...It seemed like a never ending journey, and I have thousand things to write daily besides that. I'm writing this blog, I'm doing this challenge, writing my major project, writing for a magazine and writing a dissertation... It got to the stage where I didn't even want to see my computer anymore, but now it's finally over. I handed it in confidently and I'm super proud of it, my subject was Beauty Marketing and Unrealistic Standards through History, which I actually enjoyed and was my pleasure to write it. I just have this bad habit of collecting loads things to do and when it gets too much I just stress out.

 

Another good thing that happened was getting back my results from my last project, they were really good and I'm super happy with them. And the same day I came home to a massive 20 kg parcel from back home! My dad had sent me all of my favourite things that I miss from home and that was just the sweetest thing in the world.

 

I also got to work with Ted Baker on a movie they are doing to advertise their new floral pattern, which was pretty sick, so keep your eyes out for the release of that.

 

Otherwise it's been a quiet one, nothing remarkable has happened unfortunately. I wish I had a better story to tell you but I think that's all for this week. Ohh and I got to wear those amazing wedding dresses for one more time, that was fun as well!

 

PS! Tomorrow I will be transformed into a real life Barbie, which is amazing. I'm exited and I'll make sure to take pictures and share them with you tomorrow.

Päev 28 - Parim asi, mis sinuga sel nädalal juhtus.

 

Parim asi, mis minuga sel nädalal juhtus, oli see, et sain lõpuks oma lõputööga valmis ja selle hindamisele anda! Ma olin seda juba 2-3 kuud kirjutanud ja kirjutanud ja uurinud ja puurinud...Tundus, et see ei saagi kunagi valmis, ja mul oli peale selle veel tuhat asja, mida kirjutada. Mingi aeg jõudsin punkti, kus ei tahtnud oma arvutit enam nähagi, aga näete, lõpuks saigi valmis ja olen selle töö üle väga uhke. Minu teemaks oli eestikeelses tõlkes siis Ilu Reklaamimine ja Absurdsed Standardid läbi Ajaloo - super huvitav teema ja tegelikult oli väga lõbus selle kohta uurida ja õppida. Mul on lihtsalt selline halb kogemus koguda jube palju asju, mida teha, ja lõpuks koguneb neid nii palju, et ma lihtsalt ei jõua enam, aga nagu ikka, enda süü!

 

Teine vägev asi, mis minuga juhtus oli see, et sain oma eelmise projekti tulemused kätte, mis olid ka väga-väga positiivsed. Tundub, et lõpetan selle kursuse ühe särava Cum Laudega! Samal päeval tulin koju ja mind ootan ukse ees üks hiiglasuur pakk, millel oli minu nimi peal. Tegin siis lahti ja ohhoo, sealt vaatas mulle vastu 20 kg minu lemmikuid asju Eestist. Isa oli mulle sellise armsa pakikese teinud ja see oli lihtsalt parim lõpp heale päevale...

 

Lisaks sain töötada Ted Bakeriga tema uues filmis, mis reklaamib nende uut lillemustrit, see oli ka ikka päris äge. Film/video tuleb välja järgmise kuu jooksul, nii et hoidke silmad lahti!

 

Peale selle oli vaikne nädal ja midagi ekstreemset kahjuks ei juhtunud. Ah ja sain korra veel neid imelisi pulmakleite kanda, mis oli väga lõbus!

 

PS! Homme transformeeritakse mind päris elu Barbieks, nii et see on väga lahe, annan teile kindlasti järgmises postituses teada, kuidas see läks!

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload