James Tries Estonian Food!

February 12, 2017

We actually filmed this video before New Years Eve, when James was visiting me in Estonia. But I was in the middle of my dissertation at that time and never had time to edit it. So here it is..We went shopping and I picked out the most juicy pieces of our Estonian cuisine. Let's be honest, he wasn't a fan!

Filmisin selle video juba tegelikult päris kaua aega tagasi enne aastavahetust. James oli mul siin Eestis külas ja kuna ta pidevalt kommenteeris meie veidraid lemmikuid nagu sült ja kilud, siis mõtlesin, et panen ta proovile. Andsin siis ka talle proovida mõndasi meie kõige mahlasemaid delikatesse. Olgem ausad, ta ei olnud suur fänn, loodan et keegi seda videot südamesse ei võta, sest et ta ongi üldiselt siuke väike vingupunn..

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload