Weekend Vibes.

February 20, 2017

First of all, I hope you like the new look of my website. That's something I started this weekend, I just felt like it needed a little upgrade. My new header is designed by one and only PMK Designs and I love it, I always wanted to change it up a bit and add a splash of color to the blog. I will keep adding some little changes so please do let me know if something bothers you, because once my blog had a very difficult font to read and I was very happy when a girl approached me and asked if I could change it.

 

I don't have much to share with you this Monday, because I've actually enjoyed some quiet time in James' family home in Shropshire. It's a little dream cottage in the middle of the fields and lots of beautiful walks. We've been studying, cooking and relaxing in front of the fire, which is such a nice break from Bournemouth, I always love coming here. 

 

We had the world's cutest King Charles spaniel to babysit this weekend, he's such a charmer. We went to some amazing walks with him and yesterday we saw loads of snowdrops and deer hopping around Attingham Park. The most adorable thing about this place here is that you can just drive to a local farm with a cute restaurant and a farmers market, which you can't really find anywhere else I've been to. I really enjoy these little things about England's countryside that make it real and authentic like something you'd see in a movie.

 

 

On Thursday I'm flying to Finland to see my grandmother, I haven't been there for such a long time, which is quite sad because I always used to spend my summers there when I was little. After that I'm staying in London for a few days to go see Bonobo, who you all know, is my absolute favorite artist in the whole world, I'm super exited for that. Then it's time for me to go back to Bournemouth and back to University to continue with my major project. Anyways it's definitely been a very nice break from Uni, I think everyone deserves that, because my head would literally explode if I had to spend every day in University library... 

Alustuseks, loodan, et teile meeldib minu blogi uus välimus. Alustasin oma nädalavahetust selle ümber disainimisega, sest mulle tundus, et see välimus on juba natukene vana ja kulunud ning vaheldus on ju alati hea. Blogi uus pealis/logo on disainitud otseloomulikult Pauline poolt, tsekkige tema tööd PMK Designi alt Facebookis. Ma nüüd selle nädala jooksul muudan teda veidi veel, palun andke mulle teada, kui miski häirib või ei meeldi. Näiteks oli mul kunagi blogis üks font, mida ei olnud hea lugeda, ja üks tüdruk palus mult, kas saaksin seda vahetada, mul on alati hea meel kui keegi mulle soovitusi jagab!

 

 

Igaltahel ei olegi mulle teile täna palju rääkida, sest mul on üks väga rahulik ja mõnus nädalavahetus olnud. Oleme hetkel Jamesi pere kodus Shrewsburys, mis on keset eikusagit ja mulle alati meeldib siia tulla. Kui te nime guugeldate, siis näete kui armas see väike koht on. Lisaks saime me sel nädalavahetusel maailma kõige armsamale King Charlesi spanjelile lapsehoidjad olla.. 

 

 

Eile käisime Attingham Parkis, kus sai näha tervet metsatäit lumikellukesi, kõndisime mägede vahel ja nägime ka tervet salka hirvesi, nad olid nii rahulikud ja lihtsalt seisid seal. Sõitsime läbi väikeste külade ja mis mulle eriti meeldib, on see et iga nurga peal on väikene perefarm, kus on armas restoran ja turg, kus müüakse kohalikku toitu. Meenutab mulle vanasi Inglise filme, kusjuures minu jaoks peitubki Inglismaa võlu just sellistes pisikestes linnades ja külades, mis ei ole turistide, kohutava liikluse ja kaubamajade poolt ära rikutud.

 

 

 

Neljapäeval lendan paariks päevaks Soome, et vanaemale külla minna. Ma ei ole seal juba nii ammu käinud, mis on päris kurb, sest väiksena veetsin enamus ajast seal. Peale seda jään paariks päevaks Londonisse, et Bonobo kontserdile minna, te juba teate, et ta on mu lemmik artist terves maailmas, nii et olen väga põnevil. Siis on aeg tagasi Bournemouthi sõita ja tagasi ülikooli minna, viimased paar kuud.. Nii mõnus on vahel sealt eemale saada, sest ma ei tea kuidas teiega on, aga minu pea läheks lihtsalt lõhki, kui iga päev kooli raamatukogus istuma peaksin. Loodan, et ka teil oli mõnus nädalavahetus ja uut postitust võite oodata juba neljapäeval. Hetkel olen arvestanud iga esmaspäev ja neljapäev postitada, annan endast parima, et sellest lubadusest ka kinni hoida.

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload