Beauty Wish List...

February 23, 2017

I feel like lately there's been so many cool beauty product launches that it's literally overwhelming. I always keep a beauty wish list with me so next time I decide to buy anything, I know exactly what I want. This way I avoid spontaneous make-up sprees which I will definitely regret later. I have quite a few brands that are in my Top 10 and which I'd love to try. So here it goes..

Viimasel ajal on ilumaailmas nii palju uusi ägedaid brände ja tooteid välja tulnud, et see tekitab tunde kohe minna ja endalegi kõike krabada. Mul on alati pisikene (või tegelikult päris suur) soovilist märkmikus kirjas, nii et kui järgmine kord midagi ostma hakkan, tean täpselt mida tahan. Nii väldin igasuguseid spontaanseid shoppinguid, mida hiljem kohe kindlasti kahetsen. Mul on seal kirjas päris mitu huvitavat brändi, mida kindlasti katsetada soovin, võibolla leiad sinagi midagi huvitavat..

Pat McGrath Labs

I mean, duh.. She started with the most amazing Metalmorphosis golden pigments that I've been drooling over forever! Now she launched a strobing kit named Skin Fetish 003, not even mentioning the glittery Lust 004 Lip Collections. Definitely my Top 1, I mean she is the best make-up artist in the whole world, so I trust they'll be worth it. Unfortunately it's constantly sold out and available in US only...

 

Pat McGrath on loomulikult maailma kuulsaim meigikunstnik, hiljuti tuli ta välja ka endanimelise meigisarjaga, mis on lihtsalt nii kaunis. Esiteks tema Metalmorphosis pigmendid, mis on imeilusad metallic värvid, kindlasti nägite neid igalpool Instagramis, need näevad välja nagu vedel kuld. Seejärel tema glitter-huuletooted ja nüüd Skin Fetish strobing sari. Kohe kindlasti minu Top 1, ainuke asi on see, et need on pidevalt välja müüdud ja saadaval vaid Ameerikas. Kurb..

 

MILK Make-Up

Since healthy skin and super glow is constantly THE beauty trend, Milk Make-up started off making simple beauty sticks and hydrating products to achieve the best of your skin. I just think the packaging and everything is very clever and innovative and I'd lie if I said I'm not tempted to try all of these beauties. They seem to be perfect for a girl-on-the-go, who wants quick make-up fixes and pretty glowy skin.

 

Kuna ilus jume ja särav nahk on juba pikemat aega see kõige tähtsam ilutrend, hakkasid paljud brändid välja tulema vaid selleks mõeldud toodetega. Milk Make-Up toodab igasuguseid meigipulki ja selliseid kompaktseid tooteid, mis annavad sulle ilusa niisutatud naha, minimaalse kuid kauni meigi ja on super mugavad kaasas kanda. Ma valetaksin, kui ütleksin, et ei taha neid kõiki endale, sest nad näevad lihtsalt innovaatilised ja teistsugused välja. 

 

Buxom Cosmetics

I'm intrigued by their lip products.. That's all, I just saw this mini Buxom Lip Collection in Sephora and was like yes, I need this!

 

Ma nägin Sephoras seda Buxomi mini huuletoodete kollektsiooni ja teadsin, et vajan seda! Kõik nende huuletooted on erineva koostisega, näiteks saad valida kas soovid vedelat huulepulka, huulelakki, huulekreemi või kergema koostisega huuletinti.

 

 

 

Kat von D Alchemist Palette

Just look at it. It's so pretty and glowy. I'd cover my whole face in it. Basically you can use these powders to highlight everything from your eyeshadow to your lips to your face. Not bad, huh..

 

Lihtsalt vaadake seda, see on ju nii ilus ja sädelev ja oh need värvid. Neid saad kasutada ükskõik mille highlightimiseks. SIlmad, huuled, põsesarnad jne. Nii palju erinevaid variatsioone!

Makeup Geek Foiled

Metallic Lips are so pretty, although I wouldn't know where to go with sparkly lips, I'd still love to have them, I mean just for fun?!?! I haven't tried any Makeup Geek products yet, I'd also love to try out their Duochrome Eye Pigments, I'm in love with my MAC ones which are kind of two colors in different lights.

 

Metallic huuled on nii ilusad, kuigi ma ei tea, kuhu ma selliste sädelevate huultega läheks, proovida tahaks ikkagi, kasvõi lihtsalt lõbu pärast!? Ma ei ole Makeup Geeki tooteid veel proovinud, peale nende huulevärvide tahaksin ka nende Duochrome pigmente katsetada, sest armastan oma MAC pigmente, mis helgivad kahte erinevat värvi olenevalt valgusest ja Makeup Geeki värvivalik on palju suurem kui MAC-il.

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload