Weekend Vibes.

February 27, 2017

I'm sorry I'm a little bit late with this post again, I just haven't had a spare moment this last week because I've been all around the place. So let's pick it up from my last post.. I had to fly to Finland on Thursday on personal matters, I was there until Saturday so unfortunately I didn't have much time for myself. I had one day to stroll around Helsinki so I decided to visit the Kiasma Contemporary Art museum, which was quite alright, I expected more but it was okay. There was one exhibition by Meeri Koutaniemi that was very moving, it displayed photographs of acid attacks in India and femal genital mutations in some societies, I strongly suggest you take a look at the artist, it was some amazing work, just so sad... I had time to walk around for a while so I took some pictures and went for lunch but it was just so cold, I caught a really bad cough and now I'm a bit ill. 

 

I flied back to London on Saturday and rushed to my friend's house because I thought the Bonobo concert was the same night, but silly me realised that the concert was on Sunday not on Saturday. Perfect excuse to have a glass of wine and go out, we went to the Queen of Hoxton and I managed to see some more friends, which is always nice. On Sunday we had a super snoozy morning and then went to see the Burberry House of Makers, unfortunately the que was literally forever long, so we ditched the idea and went shopping instead, oops.

 

Now to the most important part, the Bonobo concert obviously was amazing and breathtaking. It was the 3rd time I saw him live and every time it's even more remarkable than the last time. He was accompanied by Chet Faker and Andreya Triana, I mean what more could you ever want from a live concert. Whoever saw my Instagram lives, I'm so sorry I had no idea everyone got a notification about it, I'm a beginner at Instagram live, clearly...

 

I just got back to Bournemouth, it's 7pm and I am so tired and exhausted. I'm sitting on my bed writing this post waiting for James to arrive in literally a couple of minutes. My weekend was amazing and incredibly eventful, I will add a gallery of photos I managed to take, I didn't have my camera so I'm sorry if the quality isn't the best. X

Vabandan, et oma postitusega jälle päev hiljaks jään, mul lihtsalt ei olnud see nädalavahetus vaba momenti. Minu nädalavahetus oli väga kiire ja sündmusterohke. Neljapäeval pidin Helsingisse sõitma, jäin sinna kuni Laupäeva hommikuni, nii et kahjuks mul ei olnud väga aega seal ringi käia. Reedel kasutasin vaba momenti, et külastada Kiasma kaasaegse kunsti muuseumi. Mulle väga meeldis Meeri Koutaniemi väljapanek fotodest, mis kajastas happerünnakuid naiste vastu Indias ja naiste ümberlõikamist mõndades kolmanda maailma riikides. See oli nii kurb ja samal ajal nii mõjuvõimas näitus, soovitan teilgi uurida, väga emotsionaalne. Peale selle ei olnudki mul väga enda jaoks aega seal, jalutasin ringi ja jäin haigeks, sest seal oli nii külm ja jäine - no teil on Eestis ilmselt sama ilm, aga mina tulin just 15 kraadisest Bournemouthist, nii et sain väikese shoki ja nüüd olengi köhane ja nohune.

 

Laupäeval lendasin tagasi Londonisse ja kiirustasin sõbranna poole, sest olin 100% kindel et sama õhtu on kauaoodatud Bonobo kontsert, aga ei, tuisupea Helena ajas päevad jälle sassi ja kontsert oli hoopis pühapäeval. Seega perfektne vabandus klaas veini juua ja õhtul hoopis välja minna. Käisime siis Shoreditchis Queen of Hoxtonis, kus nägin veel paari Eesti sõbrannat, alati meeldiv.. Pühapäeval nautisime pikka ja unist hommikut ja siis seadsime oma sammud linna, et Burberry House Makersile minna, kahjuks oli järjekord aga nii pikk, et otsustasime selle vahele jätta ja hoopis shoppama minna... 

 

Nüüd siis kõige tähtsam osa minu nädalas, Bonobo kontsert. Te ilmselt juba teate, et ma olen suur-suur fänn ja see oli kolmas kord kui teda laivis nägin. Kontsert toimus Brixtonis O2 Academys, ja see oli lihtsalt suurepärane, pealegi oli seekord laval koos Chet Fakeri ja Andreya Trianaga, no mida veel kontserdist tahta eks?? Kui te kõik mu Instagram Live notificationi saite, siis vabandan, ilmselgelt olen selles algaja ning ei teadnud et kõigile sellest teade saabub, oops.

 

Jõudsin just tagasi koju, kell on 7 õhtul ning ma olen surmani väsinud. Istun voodis, kirjutan teile seda postitust ning ootan et ka James siia jõuaks. Üldiselt oli mul väga mõnus nädalavahetus, mis jätkub homse ülemaailmse pannkoogi päevaga, mm... Jagan teiega fotosi, mida nädalavahetuse jooksul tegin, kahjuks polnud mul kaamerat kaasas, nii et vabandan kvaliteedi pärast! X

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload