Skincare That Transformed My Skin.

March 2, 2017

In today's post I decided to introduce you all to the skincare products that changed my skin forever. I did a post long time ago about remedies for acne-prone skin that helped me get rid of my red and bumpy acne skin. It's been more than half a year since that post, my skin was good and better than ever, but I still had occasional blemishes and small almost invisible bumps under my skin. 

 

Obviously I had continuously purchased products and cures that promised to get rid of it all, but once again nothing worked until I found a french skincare brand La Roche Posay. I read so many positive reviews and blog posts about it, I even saw videos on youtube of people with their "brand new" healed skin. They weren't very expensive either so I decided to give it a try. After many emptied tubes of those products, I'm confident to share this with you. It's not a sponsored post, this is just something I think could help many other people to get rid of confidence-wrecking skin problems.

 

La Roche Posay Effaclar range is meant for oily and acne-prone skin. You can read more about it on their website or just google people's blog posts for more reviews and result photos. I started using the cleansing gel, clarifying lotion and the duo+ cream. It took around one week for me to start seeing the results, the visible blemishes disappeared and the tiny bumps under my skin started flattening down too. It's been around half a year that I've used this range and my skin is so beautiful and clearer than ever. I can't even believe what my skin once used to be like. 

 

These products are great because they don't dry out your skin like most acne-products. They smell lovely, moisturise and take care of your skin whilst healing it. I am definitely going to try their foundations as well, because I think it would be great to use a foundation that would heal my skin instead of blocking the pores. Especially on days that I'm just going to go to Uni and don't need to make myself up. 

 

If you do have skin problems like I used to, I strongly suggest this range to you. It's been an absolute hit amongst my friends and even James owns the whole range and absolutely loves it. His skin got really bad on the ships that carried cargo like sugar or some chemicals and now it looks like baby's bum! 

 

Täna otsustasin teile kirjutada nahahooldus toodetest, mis minu näonahka täielikult transformeerisid. Juba tükk aega tagasi kirjutasin teile postituse sellest, kuidas sain lahti oma aknest. Sellest on nüüd umbes pool aastat möödas ja minu nahk oli tol ajal ilus ja terve, sellegipoolest tekkisid aeg-ajalt mõnda kohta vihased punnid ja minu suurimaiks probleemiks said pisikesed nahaalused punnid, mis olid üsna nähtamatud aga siiski tüütud. 

 

Loomulikult üritasin ma pidevalt selle probleemiga tegeleda. Ostsin erinevaid tooteid ja ravikuure, mis lubasid küll häid tulemusi, aga miski ei aidanud, seda kuni avastasin prantsuse brändi La Roche Posay. Minu lõputud otsingud viitasid lõpuks mind nendele toodetele, lugesin nii palju häid arvustusi ja blogipostitusi nende Effaclar sarjast. Nad ei olnud ka väga kallid, nii et otsustasin ka endale need soetada. Peale mitmeid tühje tuube on mul hea meel ka teiega oma positiivset kogemust jagada. See ei ole sponsoreeritud post, arvasin lihtsalt, et ehk aitan ka teisi inimesi, kellel on sama probleem mis minul oli.

 

La Roche Posay Effaclar sari on mõeldud siis õlisele ja aknele kalduvale nahale. Lähemalt saate lugeda nende veebilehelt või siis soovitan otsida erinevate inimeste kogemusi ja blogipostitusi samal teemal. Mina hakkasin kasutama nende Foaming Geli, Clarifying Lotionit ja Duo+ kreemi. Mul läks umbes nädal aega, et tulemsui nägema hakata. Vihased punnid hakkasid vaikselt kaduma ja ka väikesed nahaalused tegelased muutusid väiksemaks. Nüüd on sellest möödas umbes pool aastat ja mu nahk on nii ilus ja terve. Ma võin täitsa vabalt minna välja ilma mingisuguse meigita, mida varem eriti ei juhtunud. Hommikul peeglisse vaadates tuleb kohe naeratus näole...

 

Mulle meeldis see, et need tooteid ei kuivatanud minu nahka nagu kõik teised kreemid ja vahud, mida kunagi proovinud olin. Nad lõhnavad hästi ja hooldavad nahka samal ajal seda tervena hoides. Nüüd mõtlen ka nende jumestuskreeme proovida, sest oleks ju tore mõnel päeval kanda midagi, mis pooride ummistamise asemel neid tervendaks.

 

Kui ka sinul on selline probleem, siis julgen 100% sulle seda sarja soovitada. See on absoluutne hitt olnud kõige seas, kellele seda soovitanud olen ja isegi James kasutab igapäevaselt tervet sarja. Viimase laeva peal oli neil cargoks suhkur, mis on nöonahale täielik katastroof, suhkrutolm oli tal kõik poorid ummistanud ja kui ta tagasi tuli, ehmatasin ma täitsa ära. Nüüd on ka tema andunud fänn!

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload