The Homemade Magic Scrub.

March 8, 2017

Today is your lucky day because I'm sharing the world's best DIY recipe... Honestly though, it will help with acne and cellulite, it will generally boost your skin and make it soft like baby's bum. My mum always used to do this after sauna and whenever I had problems with my acne or skin in general, she told me to make some of the magic scrub, and that I'll be just fine! It's been the hero of my bathroom since then and no store-bought expensive scrub has come even close to that. 

 

You simply need:

 

1 tbsp of coffee grounds

1tbsp coconut/olive oil

1 teaspoon of sugar

a little container

 

Mix everything together, it's your choice whether you want to store it in a container or not, I just make a new one every time. Use in the mornings to boost your skin or before bed as a normal scrub. Enjoy!

Täna on sinu õnnepäev, sest jagan teiega maailma parimat DIY kehakoorija retsepti... See imeline koorija aitab nii akne kui ka tselluliidiga, ergutab nahka ning muudab selle imepehmeks. Minu ema valmistas seda alati enne sauna, ning peale sauna kooris sellega maha kõik surnud naha. Alati kui mul nahaga probleeme oli, eriti aknega, soovitas ta ka minul seda koorijat kasutada. Siiani on sellel väga eriline koht minu vannitoa riiulil ning mitte ükski poest ostetud koorija pole sellele kunagi isegi lähedale tulnud.

 

Vaja läheb:

 

1 supilusikas kohvi

1 supilusikas kookos- või oliiviõli

1 teelusikas suhkrut

väike topsik

 

Sega kõik koostisosad omavahel kokku ning kasuta hommikuti naha ergutamiseks või õhtuti enne voodit nagu tavalist kehakoorijat. Kanda võid seda nii kehale kui ka näole. Naudi!

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload