Old Lipsticks into New Spring Favorites..

March 16, 2017

Often I find some old lipsticks from the bottom of my make-up case that I never really used or ones that are just too old,have melted in the sun, have lost their caps or broken in half. Fortunately lipsticks are super easily upcyclable meaning that old and lonely lipsticks get a sexy makeover with only few easy tips. Also, lipstick is obviously a woman's best friend so it would be a shame not giving them a second chance, right?

 

Tihtipeale leian oma meigikotist huulepulki, mida tegelikult enam ei kasuta. Mõndadel on lihtsalt kork ära kadunud või huulepulk ise päikese käes ära sulanud. Õnneks on huulepulgad kergesti taaskasutatavad, vanast asjast saab kergelt uue ja veelgi parema, vaja on vaid paari nippi. Pealegi, huulepulk on naise parim sõbranna, seega ei tohiks seda kunagi ära visata ilma talle teist võimalust andmata...

 

 

So I picked a few lippies that I almost forgot that I even had. Most of them were way past the use by date, sitting there lonely and sad. So I decided to turn them into tinted lip balms, which are perfect for spring. Plus, the smudged lip is totally in at the moment..

 

Seega leidsin oma meigikotist paar õnnetut huulepulka, mis olid üle oma kehtivustähtaja, ilma korgita või istusid seal lihtsalt veidi nukra olekuga. Otsustasin siis neile uue elu anda ja neist toonitud huulepalsamid valmistada. Väljas on ikka veel karge ja minu huuled vajavad koguaeg niisutamist, pluss see hooaeg on sellised loomulikult smudged huuled eriti moes!

 

You will need:

A candle

Little bowl

Spoon

Old lipstick

Lip Balm

Coconut Oil

Little container for your new lippie

 

Vaja läheb:

Küünal

Väike kauss

Lusikas

Vana huulepulk

Huulepalsam

Kookosõli

Väike topsik

 

I went for a rather pigmented lip balms so I used more lipstick than lip balm and coconut oil. If you want to do the opposite and have rather less pigment, just use more lip balm. For the lip balm I chose my all time favorite Elizabeth Arden 8-hour Lip Balm.

In the bowl, mix the lipstick, around the same amount of lip balm and a splash of coconut oil. Melt whilst stirring above the candle. When everything is melted and mixed together to a nice consistency, pour it into your little container and place in the fridge for about an hour.

 

My absolute favorite was the purple one I made out of Gerard Cosmetics lipstick, I always thought it was too bold for me, but now it's just perfect. 

 

 

Mina otsustasin nad suhteliselt tugeva pigmendiga säilitada, seega kasutasin silma järgi rohkem huulepulka kui huulepalsamit ja kookosõli, aga koguseid võid oma tunde järgi muuta. Huulepalsamiks valisin oma absoluutse lemmiku Elizabeth Arden 8-hour Lip Balm’i.

Sega kaussi oma vana huulepulk, umbes sama kogus huulepalsamit ja natukene kookosõli. Sulata ja sega küünla kohal kuni kõik kokku sulab, seejärel vala pisikesse topsi ning aseta paariks tunniks külmkappi.

 

Minu enda lemmikuks osutus üks lilla Gerard Cosmeticsu huulepulk, mis oli minu jaoks alati liiga tugev ja eksentriline värv, kuid nüüd kui ta selline toonitud huulepalsam on, näeb see super lahe välja!

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload