Weekend Vibes.

March 19, 2017

I've had so much fun in the last two weekends that I just have to share a few photos with you. We had lots of birthdays and celebrations back in Shrewsbury, we drove to Wales to bike around the Lake Vyrnwy and had the most incredible picnic under the first spring sun.

I had my hair done, I am now almost platinum blonde, because I just really needed a change, the mousy hair was getting too dull and boring..Mollie from Brown's hair did her magic and I'm super happy with the new color.

Yesterday I had a really really cool photoshoot with Jess Day @jessikahday. The series is called Skin Dreams, you will see the photos soon and trust me, they are amazing, the series is called Skin Dreams.

Other than that, I've been working on my new series of wigs, which are all going to be pastel blue and pink and very dreamy and crazy. It's something I'm very exited to share with you as well, because it's my major project in university and I'm sure you will all like the project.

Kaks viimast nädalavahetust on olnud täis nii palju põnevaid hetki ja kogemusi. Shrewsburys tähistasime kohe päris mitut sünnipäeva ja nautisime esimest kevadpäikest murul lebades ja päevitades, siin on juba 17 kraadi ja päikese käes on lihtsalt nii mõnus. 

Mis minule eriti meeldis oli sõit Walesi ja 20 kilomeetrit ümber Lake Vyrnwy ratastel sõites, seal on lihsalt nii ilus ja maagiline, mägine maa, mida kaunistavad tihedad metsad ja lossid.

Peale selle otsustasin ma oma juuksed plaatinumblondiks värvida..See oli väga spontaanne otsus, sest üks päev ärkasin lihtsalt üles ja vaatasin peeglisse ning mis sealt vastu vaatas oli kuidagi hall ja igav. Mollie Brown-si salongist tegi minu juustega imesi ja nüüd olen oma uue soenguga väga õnnelik. Kohe värskem ja kevadisem tunne on, mida komplimenteerib minu teine spontaanne ost. Selleks on erkorantš bomber jacket Mangost. Jah, nii on, kuigi te teate et mulle ei meeldi erksad värvid, eriti veel orantž, aga see mulle lihtsalt nii meeldis, et pidin selle saama!

Eile oli mul üks väga väga lahe photoshoot Jess Day'ga @jessikahday. Tema on ka minu roosade portreede autor, mis minu Facebooki profiili kaunistavad. Seeria nimi on Skin Dreams ning varsti saan ka neid fotosi teiega jagada.

Eile nägin oma elu esimest rugby mängu, millest ma ausalt öeldes palju aru ei saanud, aga samas see melu selle juures on midagi väga põnevat ja adrenaliini süstivat.

Peale selle olen töödanud oma paruka-seeria kallal. Nad on kõik planeeritud olema pastelsed sinised ja roosad, ning veidi crazy-d. Olen väga põnevil teiega seda protsessi jagada, kuna see on minu väga viimane ülikooli projekt ja see on midagi väga teistsugust ja minulikku.

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload