5 Smudgeproof Eyeliners.

March 24, 2017

Sometimes it's really hard to wear a perfectly winged eyeliner. It's not just the fact that it's hard to apply and needs years of practise. Unfortunately we apply eyeliner on the part of our eyelid that is constantly in danger of smudging. I have really oily eyelids and my right eye is constantly watering so I've been a bit unlucky with all of the eyeliners that just don't stay put. Thankfully I never gave up and for now I've found a couple of superheros that will help you out of this nasty situation.

Ilusat silmalainerit saavutada on niigi raske, veatu joon nõuab aastaid harjutamist ning täpset kätt. Peale selle asub lainerijoon meie silmalau ohutsoonis, tähendades seda, et ta võib kergelt laiali minna kas hõõrumise, vihma, pika päeva või hoopis kolmandal põhjusel. Minul on hästi rasvased silmalaud, seega pean alati nad hästi ära prep-ima, et lauvärv ja silmalainer paigal püsiksid. Teine probleem on see, et minu paremale silmale meeldib pidevalt vesitseda. Õnneks olen sellest palju õppinud ja läbi aastate olen leidnud need 5 super asja, mis ka sinu võib-olla hädast välja aitavad.

1. Kat von D Tattoo Eyeliner, £16

 

 

2. Stila Stay All Day Eyeliner, £14,50

 

3. Too Faced Stretch Marker, £17

 

4. L'Oréal Lineur Intense Felt-Tip Liquid Eyeliner, £7

 

 

5. Chantecaille Le Stylo Ultra Slim Liquid Eyeliner, £28

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload