52 Lists of Happiness.

March 26, 2017

This post is about an incredibly cute gift i received from my bestie, because she's the best, obviously... She sent me this adorable notebook by Moorea Seal called 52 Lists of Happiness. It gives you a specific list to fill out weekly and it's just something to make you appreciate every little thing you have. Especially at busy and stressful times it's something that takes your mind off things for a minute just to take a breath and remind yourself the things that make you happy. It's such a beautiful and sunny Sunday and I was filling out my 7th list whilst having my morning coffee. I thought I'd share this lovely book with you so you can maybe join me and start your little journal as well...

 

"For most of my life, I have prioritized so many things over the pursuit of my own happiness. Even the most noble and kind-hearted intentions can sometimesdrive us away from the things that ground us and let us thrive...It is so easy to forget sometimes that, just like becoming great at playing piano, just like achieving goals in work and tidying up your home, living a happy life takes intention and practise." - Moorea Seal

 

Tänane postitus on ühest väga armsast kingitusest, mille ma ühel hommikul pakina oma ukse eest leidsin - väike heaolupakike Annalt, kes on minu parim sõbranna ja kõige hoolivaim inimene maailmas. Peale šokolaadi, tee ja imeilusa sallikese leidsin sealt raamatu/märkmiku, mis on kirjutatud autori Moorea Seal poolt. 52 Lists of Happiness ehk 52 õnnelikku nimekirja on märkmik, mis annab sulle spetsiifilise listi igaks nädalaks. See on midagi, mis aitab sul kiire elu ja stressi kõrvalt korraks hingata ja panna kirja asjad, mille üle tihtipeale unustame tänulikud olla. Täna on nii ilus ja päikseline Pühapäev siin Inglismaal ja oma hommikust kohvi rüübates täitsin oma 7ndat listi. Mõtlesin siis, et jagan ka teiega seda imearmast raamatut, et ka sina saaksid minuga ühineda. See ei pea isegi olema just see sama raamat, mõtlesin siin täna, et tegelikult oleks lihtsalt tore mõnikord võtta paber ja pliiats ja kirjutada üles asjad, mis meid õnnelikuks teevad. Neid ei tohiks kunagi ära unustada!

 

 

"For most of my life, I have prioritized so many things over the pursuit of my own happiness. Even the most noble and kind-hearted intentions can sometimesdrive us away from the things that ground us and let us thrive...It is so easy to forget sometimes that, just like becoming great at playing piano, just like achieving goals in work and tidying up your home, living a happy life takes intention and practise." - Moorea Seal

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload