The Most Exciting Spring/Summer Make-Up Launches.

April 6, 2017

Spring is here and we all know that it means tons of new exciting make-up releases. Almost every make-up brand launches a spring/summer collection every year, and that's because spring always means lots of new textures, colours, innovative products and trends. I am clearly excited and I decided to do a post about some of the most exciting releases this spring.

 

Kevad on käes, ning me kõik teame, et see toob endaga kaasa tohutult palju uusi kevadisi meigikollektsioone. Peaaegu iga meigibränd tuleb iga aasta välja oma kevad/suvise kollektsiooniga, mis tähendab palju värvilisi trende, uusi tekstuure, innovaatilisust ja palju sära. Mina igaltahel olen põnevil ja otsustasin teha postituse mõndadest põnevaimatest toodetest, millel silma peal hoian.

 

Jouer Springtime in Paris 2017 Spring Collection

 

Instagram's favorite Indie brand Jouer released their spring collection just two days ago. Including a gorgeous eyeshadow palette with neutral mattes and metallic purples and blues, two sparkly lip creams and a beautiful rose gold highlighter, this is the collection to look out for!

 

Instagrami lemmikbränd Jouer tuli alles üleeile välja oma uue Rose Gold kollektsiooniga, mis näeb lihtsalt võrratu välja. Kollektsioon sisaldab endas ühte lauvärvi paletti, imekaunist metallic-huulevärvi ja huuleläiget ning highlighterit. See lauvärvi palett on perfektne kooslus neutraalsetest mattidest toonidest ning kevadistest metallic lilladest ja sinistest. Metallic huuled on populaarsemad kui kunagi varem ja need kaks huulekreemi on just minule sobivad mitte-liiga-julged toonid.

 

Bite Beauty Love, Bite Lip Set for Summer 2017

 

These lip colors are literally my favorite tones to use on my lips. I barely ever change it up and I have way too many similar neutral, rosy lipsticks, but I just love to use different brands and textures so this lip set is right up my street. It comes in a pretty pink tin box and it makes an awesome gift to your bestie or your sister. And just look at that metallic lip gloss, mind blown..

 

Need kaks huulepulka on lihtsalt nii minu värvid. Ausaltöeldes need on just need toonid, mida igapäevaselt oma huultel kasutan ja väga harva vajan ma nendest vaheldust, ja see metallic huuleläige on lihtsalt nii kaunis ja kevadine. See kollektsioon tuleb kaunis roosas karbis ja on igati äge kingitus oma parimale sõbrannale või õele, või siis iseendale otseloomulikult. Ma ei ole Bite Cosmetics tooteid veel proovinud, aga olen kuulnud vaid häid asju!

 

 

Too Faced Summer 2017 Collection

 

I love Too Faced. I adore their products and their packaging is just the cutest ever. This new eye palette is literally my dream palette, that's because it's big and has loads of colors in it. I prefer big palettes much more than the mini ones with only 3-4 colors in it. It has a perfect combination of matte and shimmer tones and it's quite neutral including my all time favs like copper and purple. Collection also includes 3 highlighters and 6 new Melted Lipsticks.

 

Ma absoluutselt armastan Too Faced kosmeetikat. Nende tooted on nii kvaliteetsed ja pakendid lihtsalt üliarmsad. Mul on nii kahju, et neid Eestis enam saadaval ei ole. Mäletan, et kunagi oli neid ILU-s müügil ja siis soetasin endale oma elu esimese Too Faced lauvärvi paleti, mis oli suures roosas karbis. Igaltahel nende uus kollektsioon sisaldab seda gigantset lauvärvi paletti, mis on perfektne kombinatsioon kõigest, seal on mitu matti ja mitu sädelevat tooni, mis on kõik väga neutraalsed kuid samas sisaldab ta mõndasi minu lemmiktoone nagu pronksjad ja lillad. Peale selle paleti tulid nad välja ka 3 uue highligteri ja 6 uue Melted huulevärviga.

 

Tarte Make Belief in Yourself

 

Here's my absolute favorite Tarte. They came out with their magical summer collection including unicorn brushes, multiple glitter products, highlighters, lip paints and a fairytale like eyeshadow/cheek palette. I mean, let the picture talk for itself...

 

Siin siis minu täielik lemmik, mida ma ei jõuagi ära oodata. Tarte on minu kõigi aegade lemmik meigibränd ja nüüd tulid nad välja oma eriti maagilise kollektsiooniga, mis sisaldab endas kompaktset lauvärvi/põsepuna paletti, muinasjutulisi pintsleid, glitterit, glitter-silmalainereid, mitmeid highlightereid ning huulevärve. Ma ei oskagi midagi rohkem öelda, vaadake seda pilti lihtsalt...

 

 

Urban Decay x Jean-Michel Basquiat

 

Who doesn't know yet, Basquiat was a non-traditional and absolutely shocking artist long before Urban Decay was founded. His way of speaking against social injustice made him one of the most famous modern art prodigies of all time. Urban Decays new collection is inspired by his work and crazy ideas. It's new, innovative and incredibly exciting. 

 

Kes veel ei tea, siis Basquiat oli üks väga eba-traditsiooniline ja täielikult shokeeriv modernse kunsti geenius, kes inspireeris maailma oma sotsiaalse korra vastu käivate ideede ja graffitiga. Aastakümneid hiljem on Urban Decay oma kollektiooni just Basquiat tööde põhjal üles ehitanud. See on täielikult innovaatiline, märkimisväärne ning väga-väga põnev.

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload