A Quatret of Wigs.

April 13, 2017

I'm so sorry I didn't post on Sunday, it's just me being extremely occupied with Uni work and I literally had no energy to do a post or anything interesting to write about. That's because all I've been doing lately is those crazy wigs I told you about in January. These are for my final major project and trust me, they take up all my time and energy.

 

So I am making four wigs, which will be period inspired and in gorgeous colours like pink, purple, blue and white. The first pink one is inspired by 1870s hairstyles, the purple one will be a 30s inspired wavy look, the blue one is going to be a 70s pageboy cut and the last one will be some white space buns covered in glitter so let's say 21st century? These will all be modelled and photographed on 27th of this month so fingers crossed I'll get them all ready and done by then.

 

Since that's all I can think of at the moment, I thought I will simply share my process of making these wigs. At least now you know I haven't vanished from earth, I'm just a little bit busy. Besides my neck constantly hurting and my eyes nearly popping out of my brain, I'm okay and exited to finish them!

Vabandan, et pühapäeval postituse vahele jätsin. Mul lihtsalt ei ole üldse aega olnud ja kuna mul on hetkel nii palju tööd teha, on blogimine viimane asi mu mõtetes. Ma olen tegelikult juba viimased paar kuud tegelenud oma parukatega, mida ülikooli lõputööks valmistan. Mäletate, et ma juba jaanuaris mainisin seda projekti teile ja nüüd kohe kohe ongi tähtaeg ukse taga. Seega, sinna läheb siis kogu mu aeg ja energia hetkel. Peale selle pean juba mõtlema tagasi Eestisse kolimise peale, lõpetamisele ja sajale muule asjale..

 

Igaltahel, kuna see on ainukene asi millele ma hetkel mõelda suudan, mõtlesin, et jagan teiega oma lõputöö protsessi ja näitan teile, kuidas minu parukad välja näevad. Neid on kokku neli tükki ja nad kõik on inspireeritud erinevatest perioodidest. Roosa parukas hakkab siis olema 1870ndatest inspireeritud soeng hullunud õukonnaleedile, lilla parukas on 1930ndate glamuur, sinisest parukast tuleb 70ndate pageboy ning viimane valge parukas, mida piltidel ei ole, kuna sellega ei ole ma veel alustanud, hakkab olema selline crazy afro. Tähtaeg on juba 27ndal aprillil, mil nad peavad modellide jaoks valmis olema. Hoiame siis pöidlaid, et kõik hästi läheks.

 

Mainin veel ära, et piltidel on vaid poolikud protsessid, tegelikult on nad veel kõik lõikamata ja stiliseerimata. Paruka tegemine on väga suur töö ja absoluutselt iga juuksekarv on sinna ükshaaval heegeldatud. Peale selle, et mu kael on konstantselt krampis ja mu silmad kukuvad varsti peast välja, olen ma põnevil ja ei jõua lõputulemust ära oodata. X

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload