All Pink Everything.

April 23, 2017

I apologise again for missing out on another post, I'm just a really busy bee at the moment so I decided to cut down my posts to once a week until I'm finished with University. Thankfully it won't be too long and I'll be back to two a week sooner than you think.

 

Today I decided to share this awesome photoshoot with you. Few weeks ago we had this shoot with Robbie Jackson and Tia Sherwin. It was all about the color pink, which included styling, lights and make-up obviously. I love the color pink and I feel like it's absolutely the tone to wear just now. I have been looking at pink trench coats, shoes, bags etc. because spring is the season I like to wear pastel colors to compliment my all black wardrobe. Pastel pink compliments my hair color and my skin tone and it's just kind of adorable, right?

 

Anyways, here are the photos of the shoot. Check out Robbies' other works at www.robbiejackson.co.uk and thank you Tia for my gorgeous make-up!

 

Vabandan, et ma jällegi ühe postituse siin vahepeal tegemata jätsin. Mul on hetkel lihtsalt nii kohutavalt kiire, et otsustasin kahe postituse asemel nädalas vaid ühe teha kuni ülikooliga ühele poole saan. Õnneks on see juba varsti!

 

Täna jagan teiega seda ägedat photoshooti, mille tegime paar nädalat tagasi Robbie Jacksoni ja Tia Sherwiniga. Photoshoot peegeldas siis roosat värvi nii valgustuses, riietuses ja ka meigis loomulikult. Ma armastan roosat värvi ja eriti praegu kevadel meeldib mulle pastelseid värve oma üleni musta garderoobiga sobitada. Olen siin otsinud igasugused roosasi mantleid ja kingi ja kotte, mida nii kontrastina kanda. Roosa komplimenteerib minu naha- ja juuste tooni nii, et see on absoluutselt minu värv!

 

Igaltahel siin on siis need kõnealused fotod. Robbie teisi töösi saate tsekata saidil www.robbiejackson.co.uk ja aitäh ka Tia-le ilusa meigi eest. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload