The Weird and Wonderful: Skin Edit

May 1, 2017

Since it's bank holiday Monday today, I decided to have a pamper day for my skin. I mean yes that's what Sundays are for but any excuse for a face mask right? So this morning I wanted to try out those Korean face masks I had in my beauty cupboard. Koreans do the weirdest and most fun beauty products in the world and I just happen to live across the place called Seoul Plaza, which sells all kinds of strange asian produce. 

 

Anyways, I decide to go for this Forencos 7 Days Swallows Nest Face Mask. I am thinking what the hell is a swallow's nest, right? Do they just make up words or what? After googling for a while, I am literally speechless having read that it means I'm about to put male bird's saliva on my face!!! I mean I'm not grossed out by any of this stuff because I've had enough experience experimenting with strange beauty products, they simply fascinate me, but I could imagine a normal person being freaked out by some of this non-sense. So I put on this silk sheet mask, wait for 20 minutes and yes, my skin does feel like baby's bum. So I thought I'll do a post about some seriously freaky stuff that is actually amazing for your skin..

 

 

Seega kuna täna on meil pühad ja terve Inglismaa magab, on see perfektne vabandus spa-päevaks. Otsustasin siis proovida ühtesi Korea näomaske, mis mul siin ilusahtlis juba pikka aega istunud on. Koreast tulevad maailma kõige veidramad ja innovaatilisemad ilutooted ja ma lihtsalt juhtun elama ümber nurga kohast nimega Seoul Plaza, kus on saadaval igasugust ägedat nänni. 

 

Igaltahel otsustasin siis avada selle Forencos 7 Days Swallows Nest näomaski. Esimese asjana mõtlesin et pääsukese pesa näomask - no mida veel? Kas nad lihtsalt mõtlevad sõnu välja? Hakkasin siis googeldama ja avastasin, et hakkasin äärepealt linnusülge endale näkku panema!! Tegelikult ei üllatanud see mind väga, sest ma olen juba igasuguseid veidrusi järele proovinud aga kujutan ette, et mõni normaalne inimene võib küll kreepsu saada. Paningi siis selle siidist maski endale näkku, ootasin 20 minutit ja olin äärmiselt shokeeritud super tulemusega. Kui ma siin see 20 minutit istusin, mõtlesin et see on ikka jube huvitav, et inimesed on valmis absoluutselt kõike ilu nimel proovima. Kes see ometigi üks päev üles ärkas ja mõtles, et ohh läheks otsiks ühe pääsupesu ja vaataks mis head sealt leiab? Tegelikult olen ma igasuguseid Korea leiutisi proovinud nii et otsustasin neist natukene rääkida.

 

 

Swallow's Nest

 

So basically, swallow's nest is one of the most difficult natural products to harvest and therefore is also one of the most expensive consumed by humans. This essential ingredient comes from the nest built by the male swiftlet. The swift takes thirty five days to carefully weave the nest using strands of its saliva.

 

In the tradition of Chinese medicine, people ate bird’s nest mostly in soup to replenish the body’s yin energy, which is the primary determining factor of a person’s vitality, of which a young person has more. This extract is believed to vitalize exhausted skin, moisturize and mormalize skin turnover cycle-meaning turn back the time? I was really happy with my mask and it did make my skin feel reborn so I suppose it's worth the try.

 

 

Pääsupesa Ekstrakt

 

Selline ekstrakt on väga haruldane ja seega üks kallimaid maailmas. See põhiline koostisosa leitakse pääsukese pesast, mida isane lind 35 päeva ehitanud on. Kuna pesa ehitab lind oma suuga, kandub tema sülg oksadele, mida eksperdid hiljem siis lahti harutavad ja näomaskideks valmistavad? Igast oesast võib eemaldada vaid 5% oksadest, et linnud ikka edasipidi ka seal pesitseda saaksid.

 

Hiina meditsiinis on inimesed juba sajandeid pääsukese sülge kasutanud. Seda söödi tavaliselt suppides ja see pidi inimese yin-energiat taastama, seega oli see veidi nagu nooruseliksiir. Pääsupesa ektrakt ergutab väsinud nahka, niisutab ning kiirendab naha uuenemistsükleid, ehk siis keerab tagasi aega? Minu jaoks oli see esimene kord, aga olen kogemusega väga rahul ja minu nahk on tõesti nagu beebi pepu praegu.

Snail Slime

 

Snails were first prescribed in ancient Greece as a topical treatment to reduce inflammation, and they began to crawl their way into creams and elixirs in South America when farmers handling escargot en route to France noticed their hands looked younger and smoother. 

The hyaluronic acid and peptides in snail mucin have been demonstrated on cell cultures to stimulate the production of elastin and collagen.

 

I am a big fan of snail oil, I've used two different snail creams - one by Mizon and the other by Laboratore Naturale. They both have been absolutely amazing for my skin making the scars and blemishes literally disappear whilst moisturising without making the skin oily.

 

 

Teolima

 

Iidses Kreekas kasutati tigusid selleks, et ravida puhitisi ja kõhuga seotud probleeme. Teolima kreemid ja eliksiirid ilmusid alles aastasadu hiljem Lõuna-Ameerikas. Farmerid, kes tigusid korjasid, avastasid, et nende käed tundusid palju pehmemad ja nooremad. Hüaluroonhape ja peptiidid, mis teolimas leiduvad, stimuleerivad uute rakkude teket.

 

Mina olen suur teolima fänn. Siiani olen kasutanud kahte erinevat toodet-üks Mizoni poolt ning teine Laboratore Naturale poolt. Mõlemad on mind aidanud igasuguste armide ja punnidega samal ajal nahka mõnusalt niisutades. Perfektne toode öösel kandmiseks, et naha struktuuri parandada.

Horse Oil

 

Before gaining popularity as a beauty product, horse oil was used as a “folk medicine” in the days of ancient China. Believed to be a remedy for burns, insect bites, cuts, asthma, foot fungus, and even hair loss, the miracle oil was supposedly first brought to Japan over 1,000 years ago.

 

Horse oil is used to improve skin elasticity, wrinkles, acne, sunburn, and eczema. It also keeps the skin moisturized and balances tone.

 

 

Hobuseõli

 

Enne seda kui hobuseõli ilutoodetes kasutama hakati, oli see populaarne loodusravim, mida hiinalsed kasutasid põletuste, putuka hammustuste, haavade, jalaseene ja isegi juuste väljalangemise vastu. Umbes 1000 aastat tagasi otsustasid Jaapanlased selle imeravimi ka ilutööstusesse rakendada. Hobuseõli aitab taastada naha elastsust ning on akne- ja kortsude vastane.

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload