Love at First Sight: Vichy Life Serum

May 9, 2017

Today I'm starting a new series of blog posts. Since I'm constantly trying out new make-up, skincare etc. products, I thought it would be good to write about the ones I really really love and have this little documented series of my favorite ever products. So I'll start with this beauty I got around a week ago so I haven't been trying it out that long but I can already see amazing results so I decided to share this with you.

 

Täna alustan sellise uue postituste seeriaga nagu Love at First Sight. Mõtlesin siin, et kuna ma proovin koguaeg igasuguseid uusi ja põnevaid ilutooteid, oleks ju äge neid dokumenteerida ja kirjutada nendest kõige lemmikumatest. Alustan siis sellest super seerumist, mida olen umbes nädal aega nüüd kasutanud. Nädal ei ole küll väga kaua, aga kuna ma näen juba väga positiivseid tulemusi, otsustasin seda ka teiega jagada.

 

 

I'm a big fan of pharmaceutical skincare products in general, they are always clinically tested, odourless and trustworthy. I also like to know exactly what I put on my face and pharmaceutical products have no nasty components in them. My absolute favorite pharmaceutical brands are La Roche Posay, Avene, Bioderma and Vichy. La Roche Posay I use daily and it has made my skin completely blemish-free so I don't think I'll ever stop using that. Avene is amazing for sensitive skin and I adore their exfoliators. I use my daily make-up remover and moisturizer by Bioderma and Vichy is my favorite for all kinds of serums, oils, elixirs, night repairs etc.

 

Ma olen väga suur farmatseutiliste ilutoodete fänn. Seda sellepärast, et nad on alati kliiniliselt testitud, lõhnatud ja usaldusväärsed. Mulle meeldib teada täpselt, mis minu nahahooldustooted endas sisaldavad ja farmatseudilistes toodetes ei ole kunagi mingisugust mürki sees. Minu lemmikud brändid on La Roche Posay, Avene, Bioderma ja Vichy. La Roche Posay Effaclar seeriat kasutan igapäevaselt ja see on minu näo igasugustest punnidest ja ebameeldivustest puhtaks teinud. Avene on super sari sensitiivsele nahale ja nende koorijad meeldivad mulle veel eriti. Biodermi meigieemaldusvett ja kreemi kasutan igapäevaselt ning Vichy puhul meeldivad mulle igasugused huvitavad eliksiirid, seerumid ja õlid.

 

 

Vichy Idealia range is designed to boost dull and lifeless skin with radiance, which is basically what my skin is at the moment. I feel like the cold period has done it's job and I'm ready for some sun. My skin just looks really grey and tired in winter/autumn so I had my eyes on this range a while ago. I remember seeing it in Boots and smelling it and it just had this really lovely fresh smell to it, so yes I had to get it obviously.

 

Vichy Idealia sari on disainitud selleks, et ergutada väsinud ja elutut nahka, mis on just see mida hetkel vajan. See pikk talveperiood minu nahaga kohutavaid asju teinud. Igaltahel nägin seda seerumit ükspäev Bootsis ning pidin kohe näppima eksole. Selle lõhn oli lihtsalt nii värske ja mõnus ja kuna mulle ei meeldi igasugused ülelõhnastatud ilutooted, hindan väga sellist naturaalselt õrna kosmeetilist aroomi. Nii ma siis väljusingi sealt väikese ostukotikesega.

 

 

I've been using it for a week and my skin looks so much more lighter if that makes any sense, I mean my skintone is still the same but the whole face feels brightened up. It also evens out the skintone and it has managed to fade away all of my weird red/brown patches on my face. I use it every morning on top of my Duo+ moisturiser as a primer/base for make-up and guys, I know it's just a serum but I can't tell you how beautiful it is. It reminds me of a strobe cream because it has those gorgeous pearly particles in it and the pink color works so well for make-up base. In summer I would totally wear it just on it's own to dew up my skin and bring out the summery glow and freckles. Big favorite and can't wait to try out the other products from this range!

 

Nagu ma juba mainisin, olen seda nädala jooksul kasutanud ja minu nahk näeb nii palju erksam ja värskem välja. Minu näkku tekivad külmal perioodil alati sellised punakaspruunid laigud, mis on nüüd järsku ära kulunud. See seerum kuidagi ühtlustab nahatooni ja annab talle hästi ilusa kuma. Mina kasutan teda peale kreemi justkui meigipõhjana ja ta meenutab mulle veidi strobing-kreemi, sest ta sisaldab neid kauneid pärliosakesi. Suvel kannaksin teda täiesti omaette lihtsalt, et rõhutada ilusat päevitunud nahka ja tedretäppe. Väga suur lemmik ja suur like, soovitan kõigile!

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload