My Top 5 Make-Up Dupes.

May 29, 2017

Everyone loves high-end make-up and to be fair, it does makes all the difference in the world to own a Chanel lipstick instead of one from Maybelline. It boosts your mood, looks gorgeous and often is much better quality. However, there is so many drugstore products that are almost exactly the same, you just need to know your way around those things. That's what I'm here for, I am happy to introduce my top 5 make-up dupes from a drugstore that are literally copies of high-end products and trust me, they are just as good.

 

Kõik me armastame disainer-kosmeetikat ning ausaltöeldes see tunne omada Chaneli huulepulka on ju siiski seda väärt. Minu jaoks toimivad need asjad nagu teraapiana, halval päeval tuleb mul naeratus suule siis kui näen seda kallist iluasjakest oma meigikotis. Tegelikult on aga nii kohutavalt palju drugstore tooteid, mis on justkui üks ühele tehtud ning täpselt sama kvaliteediga kui disainer-brändide kosmeetika. Pead lihtsalt teadma, mida otsida. Selleks olen teil mina! Avaldan teile oma 5 lemmikut nn. meigikoopiat, mille leiad kasvõi oma lähimast supermarketist!

MAC Paint Pots vs Maybelline Color Tattoo

 

My all time favorite eye products are MAC Paint Pots and that's because they come in a variety of gorgeous colors and they stay on my lids all day without greasing. They are my absolute go-to eyeshadows. One day I was in a hurry looking for a metallic brown eyeshadow so I grabbed this Color Tattoo from Boots. Imagine my surprise when I realised those two were the exact same thing. The price difference is very notable and I dare to say that I even like the Maybelline ones more now. 

 

Minu kõigi aegade lemmikuid lauvärvid on MAC Paint Pot-id. Seda sellepärast, et neid on nii suur valik kõik imeilusates toonides ning need on ainukesed värvid, mis terve päev kuivana silmadel püsivad ilma laiali minemata või kortsu vahele kogunemast. Nii et kujutage nüüd ette minu üllatust kui üks päev kiiruga Bootsist metallic-pruuni lauvärvi otsisin ning Maybelline Color Tattoo järgi haarasin. Panin siis tähele, et need kaks asja on täpipealt samad ainult suure hinnavahega, julgen isegi öelda, et eelistan Maybellini omasid Mac-i pottidele. Soovitan soojalt ka teil proovida!

 

YSL Touche Eclat Concealer vs L'Oreal Magic Lumi Concealer

 

This is something I've used for years and years and I absolutely swear by it. I bough the Magic Lumi one for my make-up kit just to try it out when they came out and surprise surprise, there is no difference. It's actually quite sad that I've been spending so much on the YSL ones when a perfect dupe has been there all along.

 

See on minu üks absoluutseid lemmiktooteid, mida olen juba aastaid kasutanud ning keeldun seda millegi vastu välja vahetamast. Ostsin siis Magic Lumi enda meigikohvrisse, et seda järele proovida siis kui need alguses välja tulid. Üllatus, üllatus, neil ei ole suurt vahet. Tegelikult on päris kurb, et olen nii palju oma kallisse Touche Eclat investeerinud kui samal ajal lähimas Rimis selle täpne koopia mulle otsa on vaadanud.

 

Mary Lou-Manizer vs ELF Moonlight Pearls

 

I think that the Mary Lou-Manizer is one of the best highlighters out there, well at least it used to be before all the brands started coming out with countless varieties of it. Since ELF has just arrived to Estonia, I thought I'll throw this one out here aswell. Their Moonlight Pearls are so gorgeous and I assure you, this will be your new favorite highlighter! You can find ELF Cosmetics from loverte.com and whilst you're at it, try their setting mist because it is just like the MAC Fix+Prime make-up setting spray.

 

Mary Lou-Manizer on alati minu meigikotis truuks abivahendiks olnud. Mingi aeg tagasi oli see kõige populaarsem highlighter üldse, enne kui kõik teised brändid sellele sadu variatsioone looma hakkasid. Kuna ELF Cosmetics on nüüd ka Eestis, mõtlesin, et lisan ka selle leiu siia. ELF-i Moonlight Pearls on kohe kindlasti sinu uus lemmik ning selle leiad sa loverte.com kaubamajast. Proovi ka nende setting spray-d kuna see on suurepärane koopia MAC-i Fix+Prime vedelikule.

 

 

 

Bobbi Brown Skin Foundation Stick vs Fit Me!

 

I love Bobbi Brown and their foundation sticks - they have gorgeous packaging and they are so easy to carry around, not even talking about the flawless, dewy finish they give me. But I also love all of the Fit Me! foundations, I use them on myself quite often and I think that there isn't much of a difference inbetween those two! Fit Me's are definitely the drugstore superheroes you should try out.

 

Bobbi Brown on otseloomulikult üks super bränd ja nende pulk-jumestuskreemid on nii lihtsad kasutada, ilusas pakendis ja hea kaasas kanda. Nad jätavad naha ilusti kumavaks ja ei tekita mask-effekti, kuid minu arust on ka kõik Fit Me! jumestuskreemid väga-väga head, kasutan neid väga tihti enda peal ja minu arust ei ole neil kahel suurt vahet.

 

Anastasia Brow Wiz vs NYX Micro

 

Literally, they are the same thing, please be clever and buy a NYX one instead!

 

Jah, need siin on täpipealt samad, ole nutikas ja hoia kokku!

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload