Antoniuse Moeetendus.

June 11, 2017

Möödunud nädalavahetusel sain kutse osaleda Antoniuse Moeetendusel, mis toimus Tartus. Mul on lausa häbi seda öelda, kuid olen oma elus vaid korra Tartusse sattunud, ei ole nagu kunagi põhjust olnud sinna minna. Mõtlesin siis kohe, et ohh, kohe kindlasti lähen, ongi põhjust rohkem Tartut avastada. On ikka ilus linn küll!

 

Käisime siis eelnevalt etendusele Aparaadis sööma ning jalutasime mööda Tartut ringi, et pastelsetes värvides maju ning lõputuid munakivitänavaid imetleda. Suutsin seal siis otseloomulikult oma kontsakingad ära lõhkuda... Etendus ise oli väga kihvt ja hästi korraldatud, kuigi disaineritest jäid mulle silma vaid vähesed. Lemmikuteks said Hertta mantlid, Blackbag nahkkotid ning 2NJORTH karusnahksed rõivad. Kõige rohkem meeldis mulle ürituse juures tegelikult hoopis muusika, mida esitas Ashilevi - siiamaani kummitavad need laulud mul peas.

 

 

Arvan, et üritusel on väga palju potensiaali. Järgmine aasta pidi sellest hoopis üks suur moefestival saama nii, et ootan juba põnevusega ka järgmise aasta Antoniuse Moe...festivali?

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload