Weekend Snaps.

June 26, 2017

This weekend was St. John's day or Midsummer's night which most European countries celebrate with big fires, sauna, wine and good company. It's my favorite holiday out of all - every year me and my friends go somewhere in the countryside, tranquile and quiet. We spent two nights in the most amazing little cottage in Otepää. I am happy to say I truly have the best friends in the world and once again I had the most spectacular weekend. Here are some snaps from this weekend!

Jaanipäev - minu lemmik riigipüha terves maailmas. Iga aasta läheme sõpradega kuhugi loodusesse, et nautida ilusat ilma ja head seltsi koos sauna ja veiniga. See aasta peatusime Otepääl Sokka külas, mis on siiani kõige imelisem koht, kus käinud oleme. Olen nii tänulik selle eest, et mul nii suurepärased sõbrad on. Siin siis ka väike galerii meie nädalavahetusest!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload