My Last England.

July 5, 2017

As you all know, I'm a newly postgrad now, and how else to celebrate than with a week of adventures back in the UK. I had my graduation ceremony back in Bournemouth, so me and my family decided to take a week and drive through my favorite parts of England. London-Bournemouth-Oxford-Shrewsbury-Wales-Liverpool-Bath-Bournemouth-London, yes, lots and lots of driving but it was a lot of fun and at last I could show my family where I've been living for the past 4 years. There's not much else to say, I think the photos will say it all! Oh and also, I don't actually mean my LAST ever England because obviously I will be going back a lot, but I was just having difficulties with a headline for this post so here you go.

Jee, ja olengi kooli lõpetanud! Ja kuidas seda ikka tähistada kui mitte ühe lõbuse reisiga tagasi Inglismaale? Tegelikult oli mu lõpetamine alles paar päeva tagasi, seega otsustasime perega ühe ägeda roadtripi teha, et näha kõiki minu lemmikkohti Inglismaal. London-Bournemouth-Oxford-Shrewsbury-Wales-Liverpool-Bath-Bournemouth-London, jahh, väga palju sõitmist. Aga väga-väga äge reis ja lõpuks nägi ka mu pere seda, kus viimased 4 aastat veetnud olen. Ega mul palju muud ei olegi nagu öelda, ma loodan, et pildid räägivad iseenda eest. Ja seda ka, et loomulikult ei olnud see minu viimane reis Inglismaale, kohe kindlasti hakkan sinna tihtipeale tagasi minema, ma lihtsalt ei osanud sellele postitusele paremat pealkirja välja mõelda...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload