Jams for a Rainy Day.

July 13, 2017

It's been raining all day! Again! It's getting so sad and unmotivating. I'm literally sat on my sofa working on my cat themed coloring book and listening to my new playlist that seems to cheer this day up even the tiniest bit. I suppose we can only hope for a better future for our beautiful Estonian summers. I thought of writing about something fascinating but then again, I just can't think today because apparently my brain has gone for a holiday. If you're currently reading this feeling the same as me, then at least I can share my awesome playlist with you. X

 

Istun siin oma Tallinna korteris ning vaatan aknast välja imetledes seda lõputut vihma, mis minu akendel krõbistab. See on kuidagi nii väsitav ja mitte motiveeriv. Töötan siin oma kassiteemalise värviraamatu kallal ning kuulan muusikat, mis kasvõi natukene sellesse päeva valgust tooks. Mõtlesin täna ühe ägeda blogipostituse teha, aga ütlen teile ausalt, et minu aju on puhkusele läinud ja ei jaksa isegi mõelda täna, andke andeks. Kui hetkel kodus olete ja seda loete, tundes sama mis mina, siis vähemalt saate minu mõnusat playlisti kuulata ja edasi tiksuda! X

 

 

Rationale-Vessels

Banks-Lovesick

Kwabs, Zak Abel-Cheating On Me

MAX-Lights Down Low

Kaleo-Way Down We Go

Nath Brooks-Redbone

NAO-DYWM

Enzo Bennet-Trap Queen

Ewert and the Two Dragons-Hold On

FKJ ft.Jordan Rakei-Learn to Fly

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload