5 Life-Changing Setting Spray Hacks.

July 26, 2017

We all love a good setting spray, I mean duh it makes make-up last way longer and refreshes it throughout the day. It truly is an absolutely genius product, but I actually like to use it more in my actual make-up than just spraying it on. I've got some brilliant hacks for you guys and I know you will love these. Let's just say that spraying it on after doing a full face of make-up is a really lazy way of using it. Oh and by the way the setting sprays I have on these photos aren't my favorite ones, they are just the ones I have at the moment. My favorite ones are by E.L.F and MAC so if you're looking to buy one I'd suggest one of those!

 

Kes meist ei armastaks ühte head kinnitusspreid. See on üks täiesti geniaalne toode, millele mina näiteks leian aina rohkem kasutusvõimalusi. Siinkohal siis minu poolt 5 head nippi, mis teile kindlasti meeldivad! Muideks need spreid, mis fotodel on, ei ole just minu kõige lemmikumad. Nad on mul lihtsalt hetkel kasutuses, lemmikuteks on kindlasti hoopis E.L.F-i ja MAC-i kinnitusspreid!

Spray it on your brush or beautyblender before applying foundation!

 

I do this all the time and it works wonders. It makes my foundation feel much less heavy which I love because I don't like too much make-up on myself. Obviously it makes the foundation stay put for much longer, especially using concealer under eyes which often greases.

 

Piserda kinnitusspreid oma beautyblenderile või pintslile enne jumestuskreemi pealekandmist!

 

Teen seda igapäevaselt ning see on üks super nipp, mida paljud teist juba kindlasti teavad. Nii jääb minu meik kuidagi palju läbikumavamaks, mis on super, sest mulle üldse ei meeldi enda peal selline raske meigikiht. Loomulikult püsib jumestuskreem ja eriti veel peitekreem nii ka palju kauem peal, eriti näiteks silmaaluste puhul.

 

Make your eyeshadow more pigmented!

 

I love to spray some setting spray on my eyeshadow brush when applying eyeshadows I want to pop. For example shimmery eyeshadows you want to enhance or bold colors that need to appear more pigmented. I always use it on this blue eyeliner/shadow by LUSH which is so beautiful but it instantly blends out and fades away. This hack makes it so pigmented and it lasts forever.

 

Lisa pigmenti!

 

Mulle meeldib kinnitusspreid piserdada oma lauvärvi pintslile. See toob esile pigmendid, mis muidu nagu ära hajuvad. Näiteks sellised säravad lauvärvid või julged toonid. Näiteks kasutan seda nippi selle LUSH-i vedela laineri/lauvärvi puhul. See on nii tohutult ilus toon, aga ei püsi üldse peal ja kaotab oma pigmendi väga kiiresti.

 

Enhance your highlighter!

 

Trust me, if you thought your highlighter was on point, you need to try this and then come back to me. Literally just spray it on your fan brush and watch your highlighter GLOW!

 

Pane oma highlighter pilke pöörama!

 

Uskuge mind, see nipp paneb sinu põsesarnad leekima! Piserda kinnitusspreid oma highlighter-pintslile või näpuotsale enne selle pealekandmist! WOah..

 

Waterproof eyebrows?

 

I can't guarantee it, but applying it on my angled brush before applying my eyebrow gel makes them last literally all day. And they even stay on after a swim or a sauna.

 

Veekindlad kulmud?

 

Ma ei saa seda küll lubada, kuid piserdan alati oma kulmupintslit enne geelvärvi pealekandmist. See laseb mul nii ilusa kulmujoone joonistada ning see püsib terve päev, isegi peale ujumist või sauna.

 

Fix a sad cat-eye.

 

Spraying a small brush with setting spray and going over a smudged eyeliner kind of erases it and makes it look much nicer and cleaner.

 

Paranda kurb kassisilm.

 

Piserda väike pintsel kinnitusspreiga ja kasuta seda, et parandada ja puhastada laiali läinud lainerijoon.

 

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload