Pat McGrath Unlimited Core Collection!!!

August 17, 2017

If you haven't heard the news yet, then yes, it's true...Pat McGrath is releasing an unlimited collection for Fall 2017. I've been trying to get my hands on everything from Pat McGrath Labs but they're constantly sold out!

 

Kui te pole veel kuulnud, siis see on tõsi, Pat McGrath tuli välja uue unlimited kollektsiooniga. Olen aegade algusest saati üritanud endalegi saada kõike, mis Pat McGrath Labs-ist tuleb, kahjuks on kõik konstantselt välja müüdud või limited editions. 

 

 

This collection is a 61-piece masterpiece and I can promise already that these are an absolute must-have. That's because she is obviously the goddess of all make-up artists and if you'd have to pick one person to trust with your make-up it would literally be a choice inbetween Pat, Pat and Pat.

 

See kollektsioon on 61-liikmeline meistriteos, mis sisaldab endas 3 lauvärvi paletti, ripsmetušši, 40 huulepulka ning huulepliiatseid, mis lubavad 24-tundi peal püsida. Ja nooo, kui ma kedagi üldse oma meigi stash-iga usaldaksin, oleks see Pat McGrath.

 

 

There are 3 eyeshadow palettes, Dark Star mascara, 40 lipsticks and lipliners that are said to last eternity. Loads to choose from and these eyeshadow palettes are a statement on their own already. Good luck getting these and being blown away!

 

Kindlasti leiate ka endale siit kollektsioonist midagi ägedat. Ja vot see on nüüd midagi, millesse soovitan kõigil fanaatikutel investeerida! X

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload