Copper X Blue

August 29, 2017

Heyyy, I'm so sorry again for being lazy and not posting. I have a new job, which I love by the way, and I've just been settling in and running around having no time for anything at all. But this morning I was doing my make-up in the morning and was like hey, I've been literally so obsessed with this copper x blue color combination lately. Why not do a bit of a different post?

 

Heiii, vabandan, et jällegi laisk olen olnud ja pika vahe blogimisele sisse jätnud. Mul on uus töö ning olen selle tõttu nagu segane ringi jooksnud. Mulle tundub alati, et inimesed, kes suudavad blogida, tööl käia, trennis käia ja peale selle veel ka sotsiaalelu elada, on ufod. Tegin täna hommikul siis oma meiki ja mõtlesin, et olen viimased nädal aega seda sama pronks x sinine värvikombinatsiooni kandnud, nii meeldib! Siit siis ka veidi teistmoodi postitus.

 

 

 

For me these are the perfect tones to welcome autumn with a bit of spark. I was going through my make-up today and realised that half of it is literally copper, blue is just a recent craze. It's a perfect mood booster and makes me feel fun and confident.

 

Need toonid on perfektsed sügise vastuvõtuks, nii särtsakad ja mõnusad. Avastasin täna, et pool minu meigikotti on pronksi värvi tooteid täis!! Sinine on aga uus hullus, leidsin Inglismaal olles selle LUSHI pigmendi toonis Motivation ning just seda see ongi - motiveeriv. Kasutan seda laineri, lauvärvi ja ka ripsmedušina. Selline tujutõstja!

 

These four products are my complete favorites. Swatches from down below are:

 

Need 4 toodet on hetkel mu lemmikud:

  • Make-Up Factory eyeshadow in Red Desert

  • MAC Paint Pot in Rubenesque

  • LUSH Pigment in Motivation

  • Artdeco Perfect Chromatic eyeliner in 3 - The Hills

I'm sorry this photo isn't great, it was all washed out by the time I got back from work and was hurrying to take a photo before dark, but you get the idea!

 

PS! Tean, et see foto pole väga hea, jooksin käbe töölt koju, et veel valges pilt teha, kuid meik oli juba veidi lagunenud.

 

 

 

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload