Facial? Yes, Please. Pimple Therapy @Helen Heinroos Hair & Discount as Always!

March 11, 2018

Olen siin viimasel ajal tohutult palju igasugustest toodetest ja kosmeetikast üldiselt rääkinud, aga täna jagan teiega aga hoopis midagi muud! Eelmine nädal külastasin Helen Heinroos Hair salongi ning käisin kosmeetik Evelyn Velströmi juures näohoolduses. Olen kogu oma elu oma nahaga jännis olnud ning otsin alati uusi võimalusi, et seda olukorda parandada - ei ole vist enam olemas tooteid, tablette või hookus-pookust, mida ma proovinud ei oleks! Mõnikord vajab nahk aga spetsialisti silma ja professionaalset lähenemist, mida otsustasin ka teiega jagada!

 

See oli minu teine kord kui Helen Heinroos Hair salongi külastasin , esimene kord käisin seal BARR Swedeni avamispeol, mille toodetest ka teile varsti jutustan. Mulle tohutult meeldib kui stiilne ja samas kodune see salong on, tohutult rõõmsad ja toredad inimesed ja kihvt kollektiiv! Evelyn on ka ise ilublogija ja pika kogemusega kosmeetik, kes teab täpselt ja väga detailselt, mida iga nahatüüp vajab. Ka minule oskas ta ilma pika jututa täpselt õige hoolduse valida.

 

 

Evelyn töötab super-toodetega, mis on kõik looduslikud ega sisalda nahale ärritavaid koostisosi nagu parabeenid, sulfaadid (SLS ja SLES), sünteetilised lõhna- ja värvained, BHT ja mineraalõlid. Kõik tooted leiate ka Evelyni e-poest evkosmeetika.ee. Olen viimasel ajal nii palju kirjutanud ja uurinud just selle kohta, mida meie kosmeetika tegelikult sisaldab ja looduslikud variandid muutuvad ülemaailmselt ja ka minu kosmeetikasahtlis aina populaarsemaks. Irooniliselt olen ise alati suur keemia-fänn olnud ning ütlesin alati, et mulle meeldib keemia, kuna see töötab! Pean iseendale aga vastu rääkima ning viimasel ajal usun hoopis teise suunitlusega toodetesse ning ka looduslikud variandid võivad olla professionaalsed ja väga tõhusad, peab ainult oskama endale sobivad leida.

 

Minu hoolduses kasutas Evelyn Annemarie Börlindi tooteid, mis on lihtsalt imelised! Märtsi lõpuni on ka sul võimalus www.evkosmeetika.ee e-poes kõigilt Annemarie Börlindi toodetelt -10% saada koodiga helenafeofanov! Esiteks on nad nii ilusates pakendites ja professionaalsed, et ei oskaks esmapilgul isegi öelda, et nad looduslikud on. Nendes toodetes on kasutatud puhtaid ravimtaimeekstrakte, väärtuslikke taimeõlisid, toitvaid vitamiine ja aktiivseid merelisi koostisosi. Kõik nahahooldusvahendid on vabad sünteetilistest säilitusainetest ja emulgaatoritest ning kunstlikest lõhna- ja värvainetest, olles niimoodi täiesti naha- ja keskkonnasõbralikud. Annemarie Börlind on põhjalikult uurinud taimede koosmõju ja loonud tõhusad hooldusvahendid eri nahatüüpidele ja probleemidele.

 

 

Minu probleemiks on siis rasune nahk ja igasugused ebatasasused, pigmendilaigud ja nahaalused punnikesed. Evelyn tegi mulle mehhaanilist puhastust, mida on probleemsele nahale hea vähemalt korra kuus teha, esimesel paaril korral isegi 2 nädala tagant. Peale tõhusat puhastust Annemarie Börlindi toodetega, mis lõhnasid lihtsalt nii hästi (eriti meeldis mulle üks salveiga hüdrosool), avas Evelyn aurutajaga minu poorid ning hakkas mehhaaniliselt neid välja pigistama.

 

See on ilmselt üks teema, millest paljud avalikult ei räägi kuid eks meil kõigil on komme oma vistrikke aeg-ajalt näppida. Tegelikult on hea korra kuus kosmeetiku juures neid puhastamas käia, sest ise pigistades tekib oht, et tekib põletikuline kolle ja veelgi suurem ebatasasus, nii võivad tekkida armid, mida minu enda põsed sellest halvast kombest täitsa täis on.

 

Peale mehhaanilist puhastust järgnes hoolitsusele ülimõnus massaaž, mis peale seda valulikku puhastust lihtsalt perfektne oli. Evelyn rääkis, et usub massaaži palju rohkem kui igasugusesse aperatuuri, kuna igale probleemile on ka sobiv massaaž, mis nahka ja vereringet seestpoolt stimuleerivad.

 

Seejärel kasutas Evelyn musta 2in1 maski, mis on matistav mask ja õrn koorija üheskoos. Sireli puhastav toime imab nahalt liigse rasu ja eemaldab õlise läike. Fütoplankton puhastab poore ning sheavõi, jojoba õli ning skvalaan niisutavad. Minu jaoks olid kõik need toodete lõhnad lihtsalt nii nauditavad, ma ei tea kas asi on minus või on mul lihtsalt super haistmismeel, aga minu jaoks omab üliolulist osa toote lõhn ja ma armastan seda, kui toode lõhnab mõne loodusliku taime järgi ning ei sisalda keemilisi lõhnaineid. Ma võiks päevad läbi kosmeetikat nuusutada ja ma oleks kõige õnnelikum inimene maailmas.

 

Lõõgastava sessiooni lõpetas Evelyn minu nahale sobivate hooldustoodetega, et suleda poorid ning anda näole rahustav pai. Koju jõudes oli minu nägu nagu miiniväli, täis punaseid täpikesi, kuid käega katsudes olid kadunud pisikesed künkad ja ebatasasused. Järgmisel hommikul ärkasin puhanud nahaga ning kadunud oli igasugune punetus. Täna, nädal aega hiljem on minu nägu mitu korda puhtam ja võin ilma meigita julgelt kodust välja astuda. Kohe kindlasti soovitan kõigil probleemse nahaga tüdrukutel ja poistel seda hoolitsust proovida ja seejärel iga kuu aja tagant korrata.

 

Tõsiasi on lihtsalt see, et punnid on nii tüütud ja selle asemel, et oma nahka ärritada ja olukorda veel hullemaks muuta, on kindlasti targem valik minna spetsialisti juurde nagu Evelyn, kes sinu naha lähedalt üle vaatab ja ära puhastab. Kohe kindlasti on üks hea pagas kosmeetiku poolt antud soovitusi ja nõuandeid väärtuslikum kui mõni kreemipotsik, mis sulle isegi sobida ei pruugi.

 

Peale selle on täna ka sinu õnnepäev, kuna koodiga: helenafeofanov saad Helen Heinroos Hair salongis endale märtsi lõpuni ühe mõnusa hoolitsuse -10%. Soovitan kahe käega Evelyni professionaalset silma ja kohe kindlasti on see üks hea investeering parema näonaha nimel. Ilusast näonahast rääkides olen hetkel alustamas ka ühte väga huvitavat eksperimenti nimega CHALLENGE TOWARDS A BETTER SKIN! Juba varsti saate sellest lähemalt lugeda...

 

Päikest,

Helena

Please reload

March 16, 2019

November 22, 2018

August 8, 2018

Please reload

Please reload